Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás az 39 éves férfinek hogy olyan nőt szeretnék aki kevés férfival volt és nehezen adja magát és két hónapot vár ès szokott várni az együttlétre?
Na, ezért nincsen senkid 39 éves létedre.
Nem vagyunk már tinik, hogy ennyit várjunk.
Én simán várok ennyit, mert nem tudok idegenekkel dugni, de akinek ez ennyire fétise, azzal nem kezdenék.
Mindenféle vészjelző megszólal a fejemben.
Szerintem ennek sok nő örülni fog. Ugyanis ma az ellenkezőjére panaszkodnak, hogy a férfiak nagy része türelmetlenné vált, nem akar kellő időt szánni az ismerkedésre. Vannak olyan nők, akik ma se szeretnek azonnal ágyba ugrani valakivel.
Az, hogy hány férfival volt, nem deríthető ki, hacsak nem egy pletykás kis faluban élsz. Ez ne izgasson. Ha nem könnyen kapható, akkor valószínű nem volt sok partnere.
16.: Ez félreértés. Inkább azért szeretne olyan valakit, akinek nem volt túl sok partnere, mert akkor az illető nagy eséllyel jobban becsüli a saját szexualitását, nem osztogatja úton-útfélen. A szex élvezetéhez ennek semmi köze. Egy szabados életű nő is lehet olyan, hogy nem nagyon élvezi a szexet, de valakinek lehet, hogy egy partnere volt, de vele nagyokat élvezett. A szexuális élet minősége nem a partnerek számától függ.
Én is jobban szeretem azokat a férfiakat, akik nem állnak le minden második nővel szexelni. Ha valaki összejön egy ilyennel, folyamatosan szarvak lesznek a fején, mert ritkán változnak meg az ilyenek. Az pedig nem kellemes dolog.
Nem tudom hogy túl nagy elvárás-e, hiszen mindenki azt vár el, amit akar. Viszont manapság senki sem foglalkozik különösebben az ilyesmikkel, szóval lehet nehéz lesz ilyet találnod.
Az átlag felnőttek normális életet élnek, amibe beletartozik a szex és a randizás, azaz vagy olyat kell keresned aki valami vallási megszállott, vagy pedig egy szociálisan megrekedt nőt, aki annyira tart az emberektől, hogy nem is élt, és nem kereste a férfitársaságot.
18.: Két hónap ismerkedés nem sok. A vallási megszállottak inkább évekig húzzák az egészet, vagy csak az esküvő után hajlandóak szexre. Két hónap azért nem árt, mert egy-két hét után és pár óra beszélgetéssel nagy lutri belekezdeni a kapcsolatba. Sokan nem szeretnek ismeretlenekkel szexelni. Mitől lenne az szociálisan megrekedt, aki nem ugrik pár nap ismerkedés után az ágyba?
Én egy néhány napja ismert emberrel még elhagyatott helyre se mennék, vagy a lakására se. Bűnöző is lehet. Érdekes, hogy erre szinte senki se gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!