Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint a pasiknak tényleg nem szabad elvárnia, hogy nő hozzon BÁRMIT is egy kapcsolatba?
jún. 13. 07:10
41/42 anonim válasza:
"Ezek szerint"? Egy turbótradicionális nő szerint. Én nőként sem értek egyet az ilyennel. Mindenkinek lehetnek elvárásai, akármilyenek, és nem rosszabb egy férfi, ha a nőtől is elvár anyagi javakat, munkát, keresetet. Az más kérdés, hogy azt megvetem, aki sunyi módon a feminizmusból meg a hímsovinizmusból is mazsolázgat... "nem akarom eltartani a nőt, mert hát feminizmus van vagy mi a f...om, de főzni nem fogok, mert az női munka".
42/42 anonim válasza:
Te most szentírásként kezelsz egy random p...a által a TikTokra kihányt videót? Meg a nők mint homogén halmaz (lol) véleményének?
Én speciel nem így gondolkodom nőként. Előző kapcsolatomban a saját lakásomba beköltöztettem a párom és együttéléskor arányosan fizettünk (én kerestem többet, én fizettem többet... a kapcsolat elején ő fizetett többet, mert ő dolgozott, én meg kevéske ösztöndíjból élő egyetemista voltam). A mostaniban meg kb. felezünk úgy, hogy a párom keres többet.
Ha neked nem szimpatikus az a felállás, hogy a férfi legyen az eltartó, akkor ne ohmypearl meg Miss Universe ill. Insta Gyöngye jellegű nőknél puncsolj, probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!