Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint a pasiknak tényleg nem szabad elvárnia, hogy nő hozzon BÁRMIT is egy kapcsolatba?
A 6-os és 24-es gondolatait továbbfűzve, nekem is az tűnt fel hogy itt és minden más közösségi oldalon mindenféle vén majmok, a harminc-negyven éves agglegények/incelek állandóan azért hisztériáznak hogy ezek a mai lányok miféle agyatlan r.bancok, buliznak, pasiznak, hogy öltöznek, isznak, káromkodnak. És? Mi közük nekik ezekhez a gimis és egyetemista lányokhoz? "Legyen minél fiatalabb a lány hogy családot lehessen vele alapítani". Csókolom bácsi, de miért tetszik úgy gondolni hogy a fiatal lányok házasodni és szülni akarnak (főleg idősebb férfiakkal...)
Számonkérik ezek az öregedő férfiak a fiatal lányokon hogy fiatal lányként élnek, és bennük akarják látni a feleséget, az anyát, az otthoni kiszolgálószemélyzetet aki ott áll a rotyogó fazék mellett. El vannak ezek nem kicsit tájolva 🤡
Kérdező meg feltesz provokáló kérdést, aztán gyáván fülét farkát behúzva meg se mer nyikkanni.
Bátor egy darab vagy komám.
"a férfiak egy jelentős része meg még mindig ott tart, hogy ha bütyköl néha egy kicsit, akkor ki kell szolgálni."
Ki mondott, írt itt ilyet egy szóval is?
Óriási tévedésben vagy.
Mindössze annyit kérdeztem, egy bizonyos férfi munkára vevők a feminista nők??
Erre jött itt mindenki anyázva, sértegetve, stb.
Amúgy ki kellene próbálni 1x a vidéki életet, egy nem egy 100-as kégliben, hegyoldalban, és tudnátok, mi az a HÁZIMUNKA.
Mert amit egy panelban kell szerencsétlenkedni, az semmi, nem az.
37
Te vevő vagy a terhességre és a szülésre?
Az hogy szökőévente megbütykölsz valamit, netán elvégzel egy nehezebb fizikai munkát az baromira nem váltja ki a mindennapi teendőket. Ugyanígy nem jöhet azzal egy nő, hogy ő végigcsinálta a terhességeet, szült, szoptatott, ezért aztán nem hajlandó a mindennapokban elvégezni a házimunka rá eső részét.
Azt pedig továbbra sem tudom, hogy mégis miféle férfimunkák merülnek fel a városban? Tízévente felcipel egy bútort az emeletre? És ezért kéne kiszolgálni? Akkor már inkább fizetek egy munkásnak, de nem szolgálok ki valakit éveken keresztül azért, hogy néha-néha megcsináljon valamit.
Falun értem, hogy más a helyzet, de a városban elég nagy blődség férfi munkáról beszélni.
"Mindössze annyit kérdeztem, egy bizonyos férfi munkára vevők a feminista nők??"
És bizonyos munkákra vevők a férfiAk? Ne rinyálj. Mi a fsznak ezen lovagolsz? Egyszerűen vannak olyan munkák, amelyekhez kell egy bizonyos fizaki erőnlét. A férfiak nagyrésze is alkalmatlan rá. Te iq bajnok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!