Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A hölgyeknél szoktam azzal a...

A hölgyeknél szoktam azzal a kommunikációs eszközzel találkozni, hogy egy témával kapcsolatban egy lélegzetre nagyon gyorsan feltesznek 3-4 kérdést. Arra már rájöttem, hogy nem szabad megpróbálni válaszolni. Mi ennek a kommunikációs értéke?

Figyelt kérdés
A kérdést nem tudom jól feltenni. "Mit jelent" vagy "hogyan kell rá reagálni", ha az ember ilyennel találkozik?

2020. nov. 30. 10:22
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem jellemző a hölgyekre, csak egyesekre. Te ilyen körökben forgolódsz. Egyéntől és bunkósági foktól függ, valahogy ki kell színészkedni a helyzetet.
2020. nov. 30. 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:

A kerdezo nem is var el valaszt mind a 3-4-re. Egy is eleg, hidd el.

A jelentese talan az, hogy hu de mennyire erdekli a tema, ezzel akarja mutatni, hogy szimpatikus vagy, vagy eppen a holgy akar szimpatikusnak lenni neked.

Mutatni akarja, hogy mennyire ert a temahoz, ami nem biztos, hogy sokat.

Feszelyezve erzi magat, zavarban van, de mutatni akarja, hogy o jo beszelo/tarsasagi partner.

Persze, ez mind fugghet maga a tematol, szituaciotol is.

2020. nov. 30. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!