Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint a pasiknak tényleg nem szabad elvárnia, hogy nő hozzon BÁRMIT is egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
[link]
jún. 13. 07:10
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%
Egy rakat pasi kapaszkodott már fel a hátamon és vett ugródeszkának. Hát én voltam a hülye.
jún. 13. 07:18
 2/42 anonim ***** válasza:
87%

Ha régi típusú kapcsolatot akarsz, ahol a csajod takarít, főz, szül 2-3 gyereket és otthon van velük, akkor ja, te dolgozzál és teremtsd az anyagiakat, mert neki erre kevesebb energiája jut majd.

Egyéb esetben ahol nem vágytok ilyesmi felállásra, csak ketten szeretnétek élvezni az életet, te is megcsinálod az otthoni teendők felét, stb, nyugodtan kereshetsz olyan nőt, aki anyagilag is a te szinteden van.

jún. 13. 07:20
 3/42 anonim ***** válasza:
90%
Azt vársz el amit akarsz, kérdés kapsz-e.
jún. 13. 07:24
 4/42 anonim ***** válasza:
73%
Hagyjátok már abba a picsogást...
jún. 13. 08:00
 5/42 anonim ***** válasza:
76%

Pfff...

Itt vinnyigtok, hogy a nő 25 fölött nem ér xart se, főleg ha családot akarsz, minél fiatalabb annál jobb. Közben meg elvárjátok, hogy a gimiből kilépő, éppen nagykorú kiscsaj ugyanannyit tegyen le anyagilag az asztalra, mint egy 20 éve dolgozó, felnőtt ember.

Persze ott a másik lehetőség, hogy a saját korosztályában keresgél mindenki. Vagy abban a korosztályban, ahol anyagilag ugyanazt tudja adni a nő, mint ti.

A másik lehetőség, hogy azt vàrsz el, amit akarsz. Elvégre tele a világ 20 éves milliomos csinibabákkal, akik odavannak a dagadt, csóró, ostoba lúzerekért! Sok sikert!

jún. 13. 08:05
 6/42 anonim ***** válasza:
22%

6# Nem kell, hogy anyagilag letegyen valamit az asztalra, én is csóró voltam ennyi idősen.

Nekem elég, ha nem van egy kis IQ-ja, normális, empatikus.

jún. 13. 08:07
 7/42 anonim ***** válasza:
14%
Ha van*
jún. 13. 08:08
 8/42 anonim ***** válasza:
44%

Erre ott vannak a szolgáltatók.

Valamit valamiért...

jún. 13. 08:27
 9/42 anonim ***** válasza:
21%
Mivel le lettem pontozva, módosítom a véleményemet: de igenis, tegyen le mindent is az asztalra egy 17-18 éveske gimnazista lányka 🖕🖕🖕
jún. 13. 08:33
 10/42 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem el lehet dönteni, hogy mit akarsz...

Hagyományos családmodell, ahol a házimunka és a gyereknevelés oroszlánrésze a nőt terheli? Ez oké, de akkor te egymagad biztosíts neki olyan anyagi körülményeket, amelyekben nem kell dolgoznia, hanem a "női feladatokra" koncentrálhat.

És azzal sincs baj, ha ezt meghaladottnak tartod, és elvárod, hogy a párod nagyjából azonos anyagi hozzájárulást prezentáljon. De akkor ugyanúgy mosogatsz, takarítasz, főzöl, pelenkázol stb.

jún. 13. 08:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!