Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint a pasiknak tényleg nem szabad elvárnia, hogy nő hozzon BÁRMIT is egy kapcsolatba?
11, te kiveszed as részed a férfimunkából is akkor?
Vagy csak nekem kell pelenkázni...?
Padlásra, cserép fel, 1 tonna, hm?
szia
12
Szia :)
Világéletemben panelban éltem, és nem is tervezek kertes házba költözni. A panelban viszont alig akad olyan feladat, amit ne tudnék elvégezni egymagam.
Azért meg nem fogok nap mint nap kiszolgálni egy lusta herét, hogy ötévente felcipeljen egy bútort a harmadikra, és ezzel kipipálja a házimunkát. :D
Egyéb kérdés, óhaj-sóhaj?
Ajajj, valaki nagyon befrusztrálódott. :))
Szerintem dőlj hátra, és vegyél mély levegőt. :D
11, ez olyan vicces. Hacsak nem tanyavilág, ahol sok a háztáji, akkor alig van mit csinálni. Komolyan tető? 40 évente egyszer? Főleg, hogy ami engem illet szakemberre bíznám, ahogy a villanyszerelést, vízvezetéket és a mosógépszerelést is. Minek kontárkodni?
Ami engem illet, úgy nőttem fel, hogy térköveztünk, építkeztünk, fát hordtunk. A mai napig én nyírom a meredek hegyoldali szőllőnket, ami nem 1-2 nm, cipelek bútort ha muszáj (de erre is vannak emberek ám. Egy költözésnél előbb fizetek költöztetőt, mint szerzek egy sérvet)
Ismerem és tudom használni az alapvető gépeket, mint fúró sarokcsiszoló, láncfűrész, különböző vágó eszközök.
És épp azért, mert csinálok kinti és "női" munkákat is, tudom, hogy a kétheti 1 fűnyírás, az alkalmankénti kapálógépezés, ásózás (ha ugyan kiskerteztek) meg a fa metszés évente (ha ugyan évente megteszi valaki) esetleg évi 3 permetezés, rohadtul nincs egy szinten a házimunkával.
Szóval vicces ez. Ami meg a fúj, fúj lusta panelos részt illeti, az emberek tömegei élnek panelban, vagy kis telekkel rendelkező családiban, amivel alig van több dolog. Szóval, nem biztos, hogy ők a kisebbség.
"Padlásra, cserép fel, 1 tonna, hm?"
A mai pasik??? Egy zsugor vizet képtelenek bevinni a kocsiból. :DD
Nyomikám úgy csinál, mintha minden nap tetőt kellene javítani.
Csak jelzem, hogy a folyamatosan, minden nap végzett házi munka nem hasonlítható ahhou, hogy valaki szökőévente megbütyköl valamit.
De, elvárhat, csak kérdés, hogy mi a cél? A nő jól keressen és tegyen bele pénzt? Oké, de akkor a férfi is több házimunkát kell ellásson, mert a szennyes nem fogja kimosni magát vagy a kaja megfőzni magát a tűzhelyen. Ha meg háziasszony kell, aki mindent ellát meg gyerek meg miegymás, akkor meg igen, családfenntartónak kell tudni lenni.
Tehát az a kérdés, mit keresel? Mit tegyen bele a másik? Mert amit elvársz, ahhoz mérten kell NEKED is adnod és energiát beletenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!