Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mikor lehet vagy is mikor nem szégyen fingani, vagy nem szabad?
Micsoda kérdés!:-)
Aranyos vagy!:-)
Persze, hogy szabad szellenteni, de nem az első adandó alkalommal... Azoknál a pároknál, akik hónapok/évek óta együtt vannak, együtt élnek, ez elkerülhetetlen. Álmodban is kirepülhet egy galamb akár...:-)
Gondolj csak a szüleidre! Nem hiszem, hogy évtizedek alatt visszafojtanák a pukit.:-)
De azért legyél tekintettel a párodra! Ha pl van dolgod a másik szobában vagy a WC-n, akkor "vidd ki"!:-)
2 éve vagyunk együtt...pár honapig probálta magát visszafogni,de azota nem zavartatja magát,sőt van hogy mint egy 10éves,ezen poénkodik...énmeg hangosat nem,de ha hallja,akkor ezen kezd el félórát viccelődni...
de szégyellni sose,nincs értelme...
22/L
Íme, bővebben a témáról:
Én pár hónapig nem mertem előtte fingani. Aztán muszáj volt,mert nekem elég rossz az emésztésem, nagyon gázos vagyok sajnos és ha nem jön ki, begörcsölök keményen. Egy darabig úgy működött,hogy ha kellett, mondtam neki,hogy fogd be a füled :D De utána már azt sem kértem,csak kiengedtem. Ha bezárom,megpusztulok..:) De őt nem zavarja. Csak őt nem tudom rávenni,hogy csinálja előttem..gátlásosabb mint én, meg neki nem is kell sokat. De szerintem sem égő, tök természetes dolog.
21/L
Mi elég hamar belekezdtünk. Gyakran viccet csinálunk belőle, mint a gyerekek és jókat nevetünk rajta.
A visszatartása komoly egészségügyi problémákat okozhat.
Hát nem tudom, szerintem ez egyénfüggő. Ha lazább a partnered, és nem zavarja, akkor végül is belefér a fingás. De ha zavarja, akkor tartsd tiszteletben. És most nem arról van szó, hogy ha véletlenül mégis kicsusszan, akkor majd biztos szakít veled. Nyilván nem fog. Csak szerintem, ha őt ez a zavarja, akkor pofátlanság lenne juszt is az orra alá reccsenteni.
Nekem volt egy pasim, nagy fingós volt. És direkt, provokatívan művelte, holott tudta, hogy engem zavar. Volt, hogy odahívta a haverját, és együtt fingorásztak, hányinger volt. Na, én az ilyen szélsőségekről beszéltem, nem pedig arról, ha olykor-olykor véletlenül kiszalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!