Szégyen- nem szégyen, nem tudok fekvőtámaszozni. Ezzel kapcsolatban pár kérdés?
Új suliba kerültem, és itt a tesi tanár fel szeretne mérni mindenkit mindenféle gyakorlatból. Felsorolta a fekvőtámaszt is, de sajnos én azt nem tudom megcsinálni. :S Az előző sulimban a tanár nem igazán foglalkozott ezzel, a lányoknak nem volt kötelező.
De most mit csináljak? Hogyan állhatnék neki, hogy sikerüljön legalább 5-10? Vagy hogyan tegyem a földre a kezemet, hogy könnyebb legyen?
Ilyenekre vagyok kíváncsi. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
14/l
parancsolj olvasgasd és tanulmányozd én is ezt csinálom garantált fejlődést bár idő több kell hozzá és nem garantálom hogy holnapra kigyúrt mell izmod lessz..de ettől fog javulni és tudni fogod mit hogyan kell
Áh, nagyon szépen köszönöm! :))
Csütörtökig csak begyakorlok valamit. :)
Ment a zöld kéz.
De ha van még valami jó tippje valakinek, azt szívesen meghallgatom! :)
én egyetlen szabályos fekvőtámaszt sem tudok megcsinálni, kipróbáltam. :/
most viszont megcsináltam az 1-es szintnek megfelelő sorozatot, de csak a könnyített verzióban, a térdemen támaszkodva.
kíváncsi leszek, mennyi idő alatt fogok tudni 10 szabályos fekvőtámaszt megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!