Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hány év korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány év korkülönbség fér még bele fiatal nők számára? Fiatal alatt 25-35-öt értem.

Figyelt kérdés

2024. máj. 27. 15:01
A kérdező szavazást indított:
max 2 év
max 5 év
max 10 év
max 20 év
33 szavazat
1 2 3 4 5
 1/47 anonim válasza:
5%
Egy 35 éves szatyor már hozzámegy egy 70 eshet is, csak legyen pénze
2024. máj. 27. 15:04
 2/47 anonim ***** válasza:
79%
1# szatyor,mi? Xd csak szeretnéd te kis incel Matyi király
2024. máj. 27. 15:08
 3/47 anonim ***** válasza:
9%
Egy 35 éves nő esetében érdekes a helyzet. Ugye már szülni akar, szóval nála inkább az lesz a döntő, hogy ki az, aki megfelelő életet tud biztosítani neki, meg a leendő gyerekének. Azonban egy gazdag vele egykorú pasi nincs rászorulva arra, hogy őt válassza. Kaphat fiatalabbat is. Szóval marad a 40-50-es korosztály, aki anyagilag jól áll. Legalábbis az esetek egy részében.
2024. máj. 27. 15:10
 4/47 anonim ***** válasza:
75%
3# érzelmi szempontból való megközelítés pedig sehol semmi xd nem is értem miért nincs nője valakinek aki olyan szavakat használ hogy "nincs rászorulva a nőre,kap fiatalabbat is" meg azt hiszi a nő pénz alapon választ partnert. Szánalom vagy incifincike
2024. máj. 27. 15:19
 5/47 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindenki akar szülni.
2024. máj. 27. 15:30
 6/47 anonim ***** válasza:
76%
Én és a párom között 4 év korkülönbség van.
2024. máj. 27. 15:30
 7/47 anonim ***** válasza:
25%
Higgyétek el, az sem akar szülni, aki gyereket akar. Csak muszáj. Nemhogy petéket raknának, mint a hangyák oszt abban fejlődne ki a pulya.
2024. máj. 27. 15:32
 8/47 anonim ***** válasza:
72%
Nem muszáj szülni.
2024. máj. 27. 15:32
 9/47 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nagyon max 5, de inkább 3.
2024. máj. 27. 15:33
 10/47 anonim ***** válasza:
9%

Ja, persze, mindenki incel, aki nem ért egyet veletek, ugye?

A volt baratnőm a Szegedi Tudományegyetemen tanul, amiből kb. belőheted, hogy milyen korosztályban vagyok inkább jártas, ami a nőket illeti.

Érzelmi szempontból többfelé ágazhat a helyzet, bár gondolom, a neked nem tetsző helyzeteket ott is visszautasítanád.

De egyébként meg mindegy. A nemi szelekció az embernél is működik, és ott megvannak azok a paraméterek, amik alapján az ember választ. A 35 éves kor mind a férfiaknál, mind a nőknél döntő jelentőségű, mivel efelett beindul a sperma romlása és a nő is veszélyeztetett terhessé válik. Egy gazdag 35 éves férfi azonban megteheti, hogy fiatalabb nőt vesz el, aki nagyobb valószínűséggel szül neki egészséges gyereket.

Miért ne válassza akkor a biztosat? Ez egyszerű logika.

2024. máj. 27. 15:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!