Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hány év korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány év korkülönbség fér még bele fiatal nők számára? Fiatal alatt 25-35-öt értem.

Figyelt kérdés

2024. máj. 27. 15:01
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
95%

"Az erederi kérdés szemszögéből nézve egy 35 éves nő akkor is hátrányban van, szóval nem tud úgy válogatni, mint 10-12 évvel korábban."

Miért ne tudna? Szerinted 30 évesen tökké változnak a nők, vagy mi?

Mellesleg nem kevesen vannak olyan helyzetben, mint én, hogy fiatalon akkorák voltak, mint Moby Dick, 35 évesen meg vékonyak és tónusosak lettek.

2024. máj. 27. 18:37
 32/47 anonim ***** válasza:
90%
31# csak szeretnék azt hinni és jól megijeszteni a nőket, hátha lejjebb adják és bárkivel összejönnek... nettó szanalmas...elfelejtik hogy egy nő mindig mindig jól hallottatok incikék MINDIG jut partnerhez akárhány éves is. És nem egy ember fog kezdeményezni úgyhogy senki se fog összejönni veletek. Sőt ha még senkinek se kell egy nő akkor se esik úgy ketsegbe mint ti mert nektek sokkal nagyobb szuksegetek van nőre,mint forditva☺️
2024. máj. 27. 18:42
 33/47 A kérdező kommentje:

32-es igazat mondasz de a választék 35 felett azért tényleg nem ugyanaz mint 20-30 között.

A normális pasik 35-ig elszoktak azért kelni addigra.

2024. máj. 27. 18:43
 34/47 anonim ***** válasza:
Én sem keltem el, mondjuk lehet nem vagyok normális 🤣
2024. máj. 27. 18:50
 35/47 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a normális. Plusz vannak nem normális nők is, akik nem normális pasikkal vannak.

Az, hogy valaki kapcsolatban él, nem jelenti azt, hogy:

- jó ember

- a párja is jó ember

- normális

- jó a kapcsolata

- szerelmes

- örökre a kapcsolatban marad.

2024. máj. 27. 21:32
 36/47 anonim ***** válasza:
50%
10 év bőven belefér szerintem. DE! Ha most a csaj 25 és 40 éves pasival akar lenni, hát legyen. Szerintem baromság emiatt nem összejönni valakivel, ha amúgy a két fél jól érzi magát egymással, csak mert "túl nagy" a korkülönbség. Max később kijönnek a problémák, de megpróbálni azért miért ne lehetne?
2024. máj. 27. 22:16
 37/47 anonim ***** válasza:

"A normális pasik 35-ig elszoktak azért kelni addigra."

És a bő felük el is fog válni. Sokszor azért, mert egyszerűen csak nem illenek össze. Meg ez az "elkelni" is hülyeség. Úgy írod, mintha 35 alatt mindenki szingli lenne. Nem az. És akkor is "elkelt", akkor is, ha (még) nem házasok, ugyanis foglalt.

2024. máj. 28. 00:23
 38/47 anonim ***** válasza:

"csak szeretnék azt hinni és jól megijeszteni a nőket, hátha lejjebb adják és bárkivel összejönnek"

Szó sincs erről.

Először is, én nem akarok magamnak 30-as nőt - legalábbis 90%-ukat egyáltalán nem akarom -, inkább magamba maradok, noha én magam is 30-as vagyok. Nem illik hozzám ez a korosztály, mert én másabb vagyok mind kinézetre, mind mentalitásra, mind lelkiekben. Másabb a humorom is. Éppen ezért, ha járok valakivel, akkor fiatal nőkkel járok, ahogyan arra a korábbi kommentemben is utalást tettem.

Másodszor, én nem akarok ijesztgetni senkit. Miért tenném? A szubjektív véleményem írtam le. Egy korábbi kommentben szintén leírtam, hogy 35 felett a férfiak és nők nemzőképessége is romlik. Lássuk be: a 30-as korszak már maximum viszonylag fiatal korszak csak. És igen, erre a korra az emberek többsége - férfiak, nők egyaránt - szépsége megkopott.

Hogy miért foglalkozunk akkor a 30-as nők külsejével annyit, arra itt a válasz:

- a nők a szebbik nem. Ha pedig egy szebb emberen meglátszik az idő vaskereke, az látványosabb.

- a férfiaknak fontos a nők külseje. Sokkal fontosabb, mint a nőknek a pasi külseje. És a pasik a fiatal nőket szeretik. Szeretnénk azt hinni, hogy ez fordítva is így van, de nem: egy 40-es pasi boldogan szexuális kapcsolatba lép egy 21 éves nővel. Egy 40-es nő azonban gyereknek tekinti a 21 éves pasit, és nem szexel vele. Szóval mint látod, IGAZÁN a férfiaknak számít a fiatalság. Ami a termékenységgel is összefüggésbe van, de ebbe most nem megyek bele.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a 30-as nőknek nem akad pasi. Akad, mivel a férfiak többsége nem tud csajozni, csak a nők választják ki őket. De azok az idősebb pasik, akik válogathatnak a nők közül, nem valószínű, hogy őket fogják választani, kivéve akkor, ha egyedi szépségek.

Ott van pl. Leonardo DiCaprio aki válogathat a nők közül, és 20-23 évvel fiatalabb csajokkal van együtt. Nem véletlen.

Tehát az egész érvelésem arra akartam felhúzni, hogy 35 felett a nők többsége már nem tud úgy válogatni, mint 22 éves korában, így a kérdés kissé értelmetlen.

Szóval bocsánat ha megbántottam valakit, tudom, kényes a téma, de én így látom a világot.

Egyébként meg én sem kaphatok meg mindenkit. Én sem jövök be mindenkinek.

De ez így van jól. Nekem sem tetszik mindenki.

2024. máj. 28. 14:03
 39/47 anonim ***** válasza:
Szomorú hogy igy látod a saját korosztalyod utolso ...30 az nem 50-60,nem kéne még látványosan lerobbanni ebben a korban...nem értem ezt a "megkopott szépség" dumát sem ebben a korban. Konkrétan én azt látom a környezetemben a huszoneves lanyok (köztük én is) LÁNYOK ,igy nagy betűvel. Arca még nagyon gyerekek. Mikor 40-50 éves férfiak kornyekezik meg őket/engem,kb szinte rosszul vagyok. 30 felett én nagyon sok igazi NŐT latok. Akik nem gyerekek már. Érett minden téren de még nem öreg. Te meg kb temeted őket...
2024. máj. 28. 14:34
 40/47 anonim ***** válasza:
30# Érdekes általánosítás. Én léptékekkel jobban nézek ki 30 felett, mint 20 évesen. A pasiknak is jobban bejövök a 20 évestől az 50 évesig. :D
2024. máj. 28. 15:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!