Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hány év korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány év korkülönbség fér még bele fiatal nők számára? Fiatal alatt 25-35-öt értem.

Figyelt kérdés

2024. máj. 27. 15:01
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
73%
Miért akarnak a férfiak ennyire babócázni?
2024. máj. 27. 15:36
 12/47 anonim ***** válasza:
74%

"Miért ne válassza akkor a biztosat?"

Mert hiába választ, ha nem talál vevőt rá. És itt szoktak elbukni a dolgok.

De akkor megkérdezem. Egy fiatal nő miért ne a fiatalabb pasit választaná? AKinek egészségesebb még a spermája és nem járókerettel fog részt venni a gyereke diplomaosztóján, esküvőjén.

2024. máj. 27. 15:37
 13/47 anonim ***** válasza:
3%

35-40 éves korban ideális esetben az ember már elérte a karrierjében a csúcsot és családot akar alapítani.

A National Geographic februái számában pont arról volt szó, hogy a tudósok azon dolgoznak, hogy miként lehetne a biológiai órát kitolni, hogy azok az idősebb nők is gyereket tudjanak vállalni, akik nem tudtak fiatalabb korukban.

Szóval komolyabb dolog ez annál, minthogy nem mindenki akar szülni.

Sokan bizonyára akarnak, és nagy lelki problémákat okozhat ha "kicsúsznak" a korból.

#3, #10 voltam.

2024. máj. 27. 15:40
 14/47 anonim ***** válasza:
66%
Embere válogatja, nektek kettőtöknek kell hogy jó legyen, nem kell másokkal foglalkozni. Vannak ennél nagyobb korkülönbséggel is működő kapcsolatok. Engem nem foglalkoztat, legyenek boldogok.
2024. máj. 27. 15:41
 15/47 anonim ***** válasza:
25%

Mondjuk azért, mert a fiatal férfiak egyrészt sokszor nem akarnak még 25-30 évesen gyereket, másrészt többségük anyagilag sem engedheti meg magának, hogy gyereket vállaljon. Nézz már rá a magyar pasikra, ebben a korosztályban, ha már albérletben laknak, az már siker. A vidéki saját lakás ha van is, hitelre van. Budapesti saját lakás meg már luxus kategória.

Egy férfi ideális esetben a késő 30-as, 40-es éveire építi fel magát.

2024. máj. 27. 15:49
 16/47 anonim ***** válasza:
90%

11# dehogy akarnak... nézz már körül a világban. Hány igazi APA van? Hány olyan aki valóban aktivan részt vesz a gyerek életében? aki ott van a bajban és nem a kocsmába haverokhoz menekül a saját síró gyereke mellől?? (Igen ezek mind a kornyezetembol hozott példák és nem egyedi esetek)

Sajnos a legtöbb férfi a saját egója miatt akar gyereket hogy elmondhassa hogy megvolt a naaaagy evolúciós kuldetese hogy elszorta (az amúgy sokszor totál szar) génjeit a világba

2024. máj. 27. 15:54
 17/47 anonim ***** válasza:
78%

Nekem eddig velem egykorú vagy pár évvel idősebb párjaim voltak mint 34 éves "szatyor" lett egy 24 éves helyes pasim, ennek több éve.✌️

Nekem ennyi korkülönbség fért bele.

2024. máj. 27. 15:56
 18/47 anonim ***** válasza:
- 10
2024. máj. 27. 16:02
 19/47 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nagyon max 5 ev, de az idealis az, ha kb egykorúak vagyunk.
2024. máj. 27. 16:07
 20/47 anonim ***** válasza:
76%
Mikor 20 voltam, belefért a 10. Most 24 évesen se mennék 30 fölé, már csak 6. Tehát ez igazából életkoronként is változhat attól függően, jelenleg milyen korú férfiakat tartasz vonzónak.
2024. máj. 27. 16:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!