Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány év korkülönbség fér még bele fiatal nők számára? Fiatal alatt 25-35-öt értem.
15
Fiatal nő vagyok, hitel mentes saját lakásom van Budapesten és jól keresek. Mint sok más kortársam. Lakáshitelt meg lehet felvenni. 30 körül meg sok férfi akar gyereket. 25 évesen meg én magam sem akarnék még.
Felesleges tukmalni magatokat fiatal nőkre.
10 év.
A való életben, leszámítva az itteni embereket, annyival semmi gond nincs.
Van néhány szerencsétlen akik úgy gondolják, hogy az ő korosztályukban lévő nőket elveszik a 10 évvel idősebbek és nekik nem jut...ezért sok nekik a 10 év, még az 5 is.
Amugy en sem ertem ezt az urban genedat bizonyos ferfiak reszerol, hogy fiatal lanyok, idos pasival akarnak kapcsolatot.
Amikor 18-22 voltam se akartam 28-30 vagy afeletti pasikkal kavarni pedig nekem apam semmit nem adott érzelmileg. Tehat elvileg kivoltam teve idos csavoknak az apahiány miatt.
Egyszer egy 40 koruli politikus csavo kiszemelt maganak, nagyon erdekesnek tartottam es volt bennem egy erzes, hogy hmm micsoda kaland lenne. Masfelol szolt bennem egy veszcsengo, hogy ez tuti valami pszicho, raadasul akkor eppen egy 20 eves nagyon helyes kutas sraccal jartam. Gondolhatjatok, maradtam a kutas fiuval.
Ra ketto evre egy 38 eves orvos akart velem kavarni, akkor mar szingli voltam. De voltak gyerekei meg erzte az ember, hogy egy “ven kujon”. Mivel o iszonyatosan helyes, gazdag volt en meg addig apacakent eltem ugy dontottem szexelek vele. Lefekdutunk aztan ennyi, hiaba irkalt nekem pont elekzdtem osmerkedni egy 22 eves sraccal akitol kapcsolatot akartam. Nyilvan a fiatalt valasztottam.
Szoval a lenyeg, hogy idos csavonak kb semmi eselye fiatal csajt szerezni meg gazdagon is. Esetleg ha mell meg extra helyes is, akkor van eselye, de feltheti a csajt a sok fiatal pasitol..
Ez te vagy.
Nagy átlagban azonban te is tudod, hogy nem ez a helyzet. Hanem az, hogy a nők többsége, ha teheti pénzes pasikhoz mennek hozzá. Ezzel kapcsolatban már idéztem egy másik kérdésnél is a Dívány cikket, amelyet nem egy incel srác, hanem egy nő írt:
"Régóta tudjuk, hogy a férfiaknak egy hosszú távú partnernél fontosabb a külső, míg a nőket jobban érdeklik az anyagi erőforrások.” - idézi a Psy Blog a dr David Frederick kutatót... A nők viszont a férfiaknál inkább (nő: 97%, férfi: 74%) elvárták a biztos jövedelmet, és az is inkább fontos volt számukra, hogy partnerük sok pénzt keressen (nő: 67%, férfi:47%)"
Lásd itt: [link]
Mivel pedig a férfiak nyilvánvalóan nem 25-30 éves korukra gazdagodnak meg, ezért adja magát a helyzet, hogy idősebb pasikkal vannak együtt.
Ami az apaságot illeti, valóban sokan megcsinálják a gyereket, aztán a nők panaszkodnak, hogy a csávó semmit sem segít (mert rájön, hogy 25-30 évesen még szórakozni akar, így nagy ívben tesz a családjára).
A férfiakat az apaság az idősebb korban kezdi el igazán érdekelni:
"Érdekes tudományos megfigyelés, hogy a kor előrehaladtával a férfiak egyre inkább vágynak gyerekre, akik nem tették, IDŐSÖDVE egyre fontosabbnak érzik a családalapítást."
Lásd itt: [link]
A férfiakat az apaság az idősebb korban kezdi el igazán érdekelni
Tartom ugyanazt amit a korábbi hozzászólásomban irtam. Megcsinalni akarják hogy eltudják mondani hogy szaporodtak. Ne mondd nekem hogy egy férfi akinek 50-60 evesen jut eszébe gyereket csinálni, komolyan ott akar lenni a gyereke minden pillanatánál és komolyan vette a feladatát,nemcsak el akarta mondani hogy ennyi idősen is szórta a magokat?
Nos, ezügyben őket kellene megkérdezni. Habár az idősebb kor nem feltétlenül jelent 50-60 éves kort, ami inkább már öreg.
Idősebb kor lehet a 40 év is. Ekkor az ember már nem fiatal, de nem is öreg. Ha meg jól tartja magát, még fiatalos is lehet.
27# sajnos ezt én is így látom
Egyáltalán annyira nincs apai ösztön meg apa minta a mai világban... nézzétek meg, még a kormány is úgy kommunikálja mintha csak anyja lenne annak a gyereknek
"Ha meg jól tartja magát, még fiatalos is lehet."
Hát bocs, de nem egy "akár fiatalos is lehet" pasitól akarok szülni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!