Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hány év korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány év korkülönbség fér még bele fiatal nők számára? Fiatal alatt 25-35-öt értem.

Figyelt kérdés

2024. máj. 27. 15:01
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
A 30 éves kor a nőknél a legszebb kor. Férfiaknál ez inkább 40. Ezt jó lenne belátni.
2024. máj. 28. 15:37
 42/47 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell belátni semmit.

A 40 éves pasik nagyrésze már alaposan leharcolt, messze van a csúcsformájától. Kopaszodik, pocakos...

2024. máj. 28. 15:55
 43/47 A kérdező kommentje:
Chris Hemsworth???
2024. máj. 28. 16:06
 44/47 anonim ***** válasza:
Én pl 40 évesen jobban nézek ki mint 30 évesen. Nem szabad általánosítani.
2024. máj. 28. 16:27
 45/47 anonim ***** válasza:
43# az egy híres ember. Neki muszáj jól kinezni. Már az előző kérdésednel is elmagyaráztam hogy te nem vagy kRiSz hEmszvört. Ha ronda voltál eddig és nem kellettel a nőknek,nem fogsz varázsütésre vonzó 40es férfi lenni
2024. máj. 28. 16:35
 46/47 anonim ***** válasza:
91%

Öcsém, ha Chris Hemsworth vagy, akkor mit keresel itt? Nem vagy az, te is tudod, hogy sokkal lelakottabb, kopaszabb, dagadtabb vagy, mint 30 évesen.

Annyira rettegnek a pasik az öregedéstől, hogy tagadják az entrópiát.

2024. máj. 28. 17:10
 47/47 anonim ***** válasza:

Valóban nem kellene lerobbanni még ebben a korban. De Magyarországon ez a helyzet. A magyar egy negatív nép, szóval nem csodálkozom, ha 20 évesen kiéli magát valaki, aztán 30 éves korra le van harcolva. A Z generációból feltehetően sokan erre a sorsra jutnak majd. A környezetedben elhiszem, hogy vannak, gyerekarcú huszonéves nők, én ilyet nem igazán látok azért. Habár Ázsiában biztosan van egy rakás belőlük.

Az, hogy te most jobban nézel ki, mint 20 évesen nem mondd ellent annak, amit mondtam. Neked jót tett az idősödés, szerencséd van. Habár gondolom ebbe a rendezett életmód is benne van ebben.

2024. máj. 28. 17:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!