Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány év korkülönbség fér még bele fiatal nők számára? Fiatal alatt 25-35-öt értem.
Nem kell belátni semmit.
A 40 éves pasik nagyrésze már alaposan leharcolt, messze van a csúcsformájától. Kopaszodik, pocakos...
Öcsém, ha Chris Hemsworth vagy, akkor mit keresel itt? Nem vagy az, te is tudod, hogy sokkal lelakottabb, kopaszabb, dagadtabb vagy, mint 30 évesen.
Annyira rettegnek a pasik az öregedéstől, hogy tagadják az entrópiát.
Valóban nem kellene lerobbanni még ebben a korban. De Magyarországon ez a helyzet. A magyar egy negatív nép, szóval nem csodálkozom, ha 20 évesen kiéli magát valaki, aztán 30 éves korra le van harcolva. A Z generációból feltehetően sokan erre a sorsra jutnak majd. A környezetedben elhiszem, hogy vannak, gyerekarcú huszonéves nők, én ilyet nem igazán látok azért. Habár Ázsiában biztosan van egy rakás belőlük.
Az, hogy te most jobban nézel ki, mint 20 évesen nem mondd ellent annak, amit mondtam. Neked jót tett az idősödés, szerencséd van. Habár gondolom ebbe a rendezett életmód is benne van ebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!