Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért vagyok láthatatlan a férfiak számára?
Figyelt kérdés
Olyan rossz,hogy kb.még soha senki nem figyelt fel rám úgy igazából.Nem vagyok szép ez tény,de annyira azért szerintem csúnya se,hogy ez indokolt legyen.Átlagos vagyok,nagy az orrom és vékony a szám,nem szimmetrikus az arcom,de nem csúnya és ápolt is vagyok.A testalkatom is átlagos,kicsit olyan skinny fát,nem vagyok kövér,de nincs különösebben jó alakom.Szoval tisztában vagyok vele hogy nem vagyok egy topmodell,de annyira azért nem gondolnám vészesnek a helyzetet,hogy kb.soha senki ne akarjon megismerni:-( Mégis mintha láthatatlan lennék.Rám se néznek, egy kezemen össze tudnám számolni hogy hányan szólítottak le egész életemben csak úgy.Milyen egy kezemen..kb.két ilyen eset volt.Nem vagyok egy nagy Dumas társasági lány de sokat mozgok emberek közt és társaságban.Mi lehet a baj?Lehet hogy csak én látom magam átlagosnak,de full ronda lennék?De képeken még van hogy egész szépnek is látom magam néha.Nalam sokkal előnytelenebb nőknek is van párjuk.Hol lehet a baj? :-(
Amennyire félnek az emberek megszólítani egymást a negatív visszhangtól rettegve (én is ebbe a táborba tartozom helo), nem csodálom hogy nem mernek megszólítani. Azt tudom mondani, hogy legyen egy picit több önbizalmad, és ha egy kósza mosoly vagy egy összenézés történik, akkor te szólítsd le a másikat, akármennyire is nem a nő feladata ez. :D
máj. 3. 22:39
2/63 anonim válasza:
Te egy férfival csak párkapcsolat céljából állnál szóba?
Mert a leírásod ezt sugallja.
Próbálj férfiakkal úgy ismerkedni, beszélgetni, hogy nem párkapcsolatot akarsz tőlük, hanem mondjuk a közös érdeklődési kör mentén beszélgettek.
máj. 3. 22:44
3/63 anonim válasza:
Van munkahelyed ? Vagy otthon depresszióban szenvedsz 30 év körül. Szüleid meg el tartanak mint egy gyereket?
máj. 3. 22:45
4/63 anonim válasza:
Kisugárzás, ami fontos meg az önbizalom. Nem lehet csak nem veszed észre ha megnéznek? Egyébként szerintem ritka ha valakit csak úgy random leszólítanak az utcán, legalábbis velem még ilyen nem volt, maximum szórakozóhelyen vagy bárban.
máj. 3. 22:47
5/63 A kérdező kommentje:
2 nem,vannak férfi barátaim. Az nem hiányzik,mert az megvan.A párkapcsolat hiányzik.Haverként igen,nőként nem vesznek észre.
3 ez mind rendben van.Van jó munkám,egyedül élek,nem függök anyagilag senkitől,huszonéves vagyok.
máj. 3. 22:51
6/63 A kérdező kommentje:
4 na a kisugárzásom az például szerintem nulla.
7/63 anonim válasza:
Valószínűleg nem a külsőddel van a baj. De igazából szerintem a leszólításokkal nem lennél előrébb, mert attól, hogy folyton folyvást megtalálnak még nem biztos, hogy megismernél olyat aki neked is elfogadható személy. Meg lehet a visszafogott stílusod az ami miatt igazából nem szólíthatnak le, de szerintem ezt tényleg ne bánd. Nem kell kirívónak lenni..
8/63 anonim válasza:
Lehet az adoniszt várod a hétköznapi pocakos férfiak helyett.
máj. 3. 22:54
9/63 anonim válasza:
Ez is kétesélyes egyébként, lehet azt gondolják nincs nálad esélyük így be sem próbálkoznak.
máj. 3. 22:58
10/63 anonim válasza:
Köszönjük ezt a szép estimesét a femcelről aki nem talál férfit!
Annyira megható hogy mindjárt sírok. Milyen kár hogy ilyen nincs, és ezt kizárólag férfiak tapasztalják meg nap mint nap
Nőként a valósagban ez úgy néz ki hogy "megpróbálom végigdugatni magamat az összes cheddel, hátha összejön majd velük valami komolyabb is"
Aztán mikor a chedek néha még szexre sem használják őket annyira a szintjük alatti akkor meg vannak sértődve, miközben az összes feléjük érdeklődő közönséges (szintjén lévő) férfit elhajtják a búsba, majd jönnek ide keseregni hogy ők egy férfinak sem kellenek brühühü
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!