Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer kitörne az incelforradalom, akkor milyen módon lehetne a tömegeket az incelek ügye mellé állítani?
A modern dating market sajátosságai és az elvetemült feminizmus nyomán a fejlett világ elképesztő ütemben termeli ki az újabb és újabb sikertelen fiatal férfiak tömegeit.
Nem elég, hogy a legtöbb incel egyáltalán nem tehet a sikertelenségéről, a többségi társadalom leginkább ellenségesen áll az incelekhez, magát a válságot, mint létező és egyre súlyosabb problémát pedig tagadja.
Bár a legtöbb incel nem agresszív és nem radikális, de törvényszerű, hogy itt előbb-utóbb egy óriási megmozdulás várható. Ha ez megtörténik, akkor mik lehetnek azok a közös pontok, mi az az erkölcsi minimum, amelyekkel a normik többségét, a kevésbé intelligens, alapvető empátiával és érzelmi intelligenciával láthatóan nem igazán rendelkező, és a témában különösen tájékozatlan tömegeket is el lehet érni, és meg lehet majd győzni?
Nekem van férjem és számit a méret.
Nem a legkisebbet választottam ki hanem a legnagyobbat.
Én beterelném őket a mentőautóba és elszállítanám a pszichiátriára.
A legtöbb incel orvosi eset.
Nem kellek valakinek? És? Nem az ő hibája hogy én nem vagyok az ő esete. Ez a mérhetetlen indulat, agresszió, gyűlölet amivel a nőkről nyilatkoznak, kezelendő!
Nem ingyen bina oldaná meg a bajukat hanem nyugtató, terápia, vagy a kasztrálás.
"bemutattam milyen egy előnytelen külsejű sorsa"
Nem. Te azt mutattad be, milyen egy súlyosan személyiségzavaros, mellé nem túlzottan magas intelligenciájú ember sorsa, aki még ezek mellé még előnytelen külsejű is.
"Jajajajajajajja példát kéne venni egy agresszív drogosról, aki kishíján embert ölt és már a szexuális érése előtt is szexuális devianciákkal rendelkezett :D:D:D:D:DDD:D:D:DD:D: Miről vegyünk példát? Az állkapcsáról?"
Hmmm, biztos jobb ötlet rólad példát venni, aki pont a szexuális érés előtt álló gyerekekre izgul.
Beszélhetünk arról, kiről miben kéne példát venni, látom, nagyon szeretnéd.
"Inkább az incelek fejlesztésébe kellene befektetni időt, energiát - pszichológus, stílustanácsadás, ismerkedési okosítás (nem PUA f...gok)..."
Meg a noket is lehetne edukalni, hogy nem maradnak orokke huszevesek, es a Chad-ezes es a CC hosszutavon nem kifizetodo. Ugye, ezt regen, a paraszti vilagban a lanyok szulei megtettek.....
39F incel
187
Nem a nők hisztiznek itt napi szinten, nem ők altatjak magukat hogy 60 évesen is max. 30 éves pasi kell nekik, bár már az is oregecske 28 felett
180
Nem az igényeitek fájnak a nőknek, hanem a konstans hiszti és teóriák nevetségesek.
Aki már fiatalon a Chadek után rohangál, és sosem tudott normális monogám kapcsolatot fenntartani, az jó eséllyel pszichopata.
https://www.youtube.com/shorts/DDsmNTvbtf4
A nők korlátlan szabadsága egyáltalán nem eldöntött kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!