Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer kitörne az incelforradalom, akkor milyen módon lehetne a tömegeket az incelek ügye mellé állítani?
A modern dating market sajátosságai és az elvetemült feminizmus nyomán a fejlett világ elképesztő ütemben termeli ki az újabb és újabb sikertelen fiatal férfiak tömegeit.
Nem elég, hogy a legtöbb incel egyáltalán nem tehet a sikertelenségéről, a többségi társadalom leginkább ellenségesen áll az incelekhez, magát a válságot, mint létező és egyre súlyosabb problémát pedig tagadja.
Bár a legtöbb incel nem agresszív és nem radikális, de törvényszerű, hogy itt előbb-utóbb egy óriási megmozdulás várható. Ha ez megtörténik, akkor mik lehetnek azok a közös pontok, mi az az erkölcsi minimum, amelyekkel a normik többségét, a kevésbé intelligens, alapvető empátiával és érzelmi intelligenciával láthatóan nem igazán rendelkező, és a témában különösen tájékozatlan tömegeket is el lehet érni, és meg lehet majd győzni?
159
“ Kiálltam jóval nagyobb kínokat ennél.
Csak bennetek annyira zéró empátia és realitásérzék van, hogy soha nem értenétek meg, hogy léteznek sokkal durvább fájdalmak és lelki problémák, mint a ti nyomorotok (amiről nagyrészt ti magatok tehettek ráadásul).”
Hiába álltál ki durva kínokat ha a testednek (megjelenésednek) köszönhetően gyorsan visszapattantál mert a környezeted támogatott, hajtott előre. Így nem is olyan nehéz. Támogató környezettel szinte bármit lehet könnyen.
Azt próbálnád ki hogy alapból nem kapsz egy megbecsülő szép szót senkitől soha, mindenki kerül vagy nyiltan ellenséges. Majd miután legaljára kerülsz a táplálekláncnak a folyamatos, szűnni nem akaró kínok közepette is csak leköpnek, nulla egyűttérzést kapsz, hibáztatnak. És ennek ellenére is a hétköznapokban megmaradsz normális, tisztességes embernek, max online fórumra mész fel kiírni a fájdalmad.
Na ezt próbáld ki. S majd gyere vissza beszélgetni.
Van egy jó ötletem ha ennyire szar az életed huzzál ki az országból te nő utáló életképtelen érzékeny kis puhapöcs.
Már bocs de attól hogy te egy kis problémából lúzer vagy felállni attól nem a problémád nagy.
Biztosra veszem hogy a 159es pasi annak köszönheti hogy felállt hogy empatikus tisztelettudó és NORMÁLIS A FELFOGÁSA.
Most tényleg azon kell hisztizni hogy a nők ingyen szexelnek?
Az inciknek muszáj mindig mindent pénzben mérni?
164
Az iróniát nem értetted mert buta vagy, de még ennek ellenére is szexelsz rendszeresen. Milyen durva mi?
Természetes, hogy a nők nem csak pénzért szexelnek. Genetikáért is.
LOL.
Mondom, hogy sem empátiád, sem realitásérzésed, sem képzelőerőd nincs.
Azok ellen, amiket én kaptam az élettől, semmi nem ér semmilyen külső, nem lehet ilyesmitől visszapattanni a normálba.
Már a gondolat is abszurd.
Magas labda lenne, hogy leírjam, miről van szó, de egyrészt én nem vagyok már abban az állapotomban, hogy önsajnálat licitálást tartsunk itt egymásra, nincs erre igényem rá, így inkább az motiválhatna, hogy megértsd, miről van szó, de ez meg pontosan tudom, hogy esélytelen.
Maximum az lehetne, hogy írok kicsit magamról, aztán a reakcióiddal (totális érzéketlenség, lekicsinylés, hazudozás, rinya) magadat járatod le, megmutatod még inkább, mennyire rohadsz mentálisan, de ennyire mérgező szándékaim pedig jelenleg nincsenek. Elég vagy te magadnak már most.
Szóval az én személyes vonulatomnak itt vége.
Lássuk, mi a probléma azzal, amit leírsz.
Igen, vannak, akik nem nyertek a genetikai lottón, nem annyira, magasak, helyesek, vonzóak.
Férfiak és nők között is megtalálhatók.
Mindenki ismer ilyet, és mindenki tudja, hogy bizonyos aspektusokból nehezebb, de azt is mindenki tudja, hogy nem lehetetlen a teljesség és a boldogság nekik sem.
Olyat is ismernek a legtöbben, aki jól néz ki, mégis padlót fogott és rakat szar az élete.
Realitásban élő ember pontosan meg tudja nevezni magában az ismerőseit, akik egyáltalán nem néznek ki jól és a szociális érzékük sincs az egekben, mégis van társuk, családjuk, rendben van az életük.
Azt is elismerem, hogy érhet bullying, amiben semmi része nincs az áldozatnak, hanem pont bekerült egy olyan közösségbe.
De az azért eléggé sántít, amikor valaki azt adja elő, hogy vele MINDENHOL, az egész élete során, MINDENKI ellenséges volt, mindenki csak leköpte, mindenki csak gyalázta és hibáztatta, és természetesen ebben ő mindig csak egy ártatlan áldozat volt, és annyi a "bűne", hogy nem elég helyes/magas.
Ha ezt állítod, akkor csak szólok, hogy nagyon sokak számára nyilvánvaló, hogy beteg vagy fejben. Az átlagember számára simán csak sántítanak az állításaid, és ösztönösen érzi, hogy jobb, ha menekül, a pszichológiában műveltebb pedig szakmaibb szavakat is tud mondani arra, amit művelsz és a gyanúra, hogy mi is vagy te.
A gondot keresd a családodban, gyerekkorodban, szocializációdban, és kérj szakszerű segítséget minél előbb.
Buta a te fejed ,az.
Nem véletlen nem jut neked nő.
Nekem van férjem, van szex is amikor akarom, te meg vergődj tovább kicsit csendesebben.
“ Nem véletlen nem jut neked nő.”
A nő nem jut senkinek. Hiszen ő is ember.
Legalább ti feministák lennétek közös nevezőn de már ez is nagy elvárás!!
Legtöbben már csak olyan férfival ismerkednek, aki nem rombol , hanem épít!
Nem lehord mindennek, hanem erőt ad.
Senkinek nem kell egy toxikus , kissebségi komplexusos , gyermeteg férfi ( kis farokkal).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!