Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer kitörne az incelforradalom, akkor milyen módon lehetne a tömegeket az incelek ügye mellé állítani?
A modern dating market sajátosságai és az elvetemült feminizmus nyomán a fejlett világ elképesztő ütemben termeli ki az újabb és újabb sikertelen fiatal férfiak tömegeit.
Nem elég, hogy a legtöbb incel egyáltalán nem tehet a sikertelenségéről, a többségi társadalom leginkább ellenségesen áll az incelekhez, magát a válságot, mint létező és egyre súlyosabb problémát pedig tagadja.
Bár a legtöbb incel nem agresszív és nem radikális, de törvényszerű, hogy itt előbb-utóbb egy óriási megmozdulás várható. Ha ez megtörténik, akkor mik lehetnek azok a közös pontok, mi az az erkölcsi minimum, amelyekkel a normik többségét, a kevésbé intelligens, alapvető empátiával és érzelmi intelligenciával láthatóan nem igazán rendelkező, és a témában különösen tájékozatlan tömegeket is el lehet érni, és meg lehet majd győzni?
150
Neked összejött az élet apukám. Puncikákat döngetsz meg, mi kell ennél több! Gratula!
"Puncikákat döngetsz meg"
A rendes, jó fiú incikék, akik megbecsünék, ha valki őket választaná, tökéletes társak és családapák (hiszen aggódnak a magyarság jövőjéért, mint szokták mondani), remek belső tulajdonságokkal. Igazából csak egy dolog érdekli őket: "pincikat döngetni".
Nos, semmi t nem veszít vele a világ, ha nem dugtok.
152
De azzal rengeteg nyer a világ ha neked sikerül minden második nap becserkészni. Gratula! Egy valóban értékes ember nehogy már punci nélkül maradjon, mert még romlani fog a közérzete!
Hűha, attól már összejött nekem az élet, hogy képes vagyok közösülni? :)
Jó tudni. Mindjárt büszke leszek arra, hogy ma is sikerült megenni az ebédemet, de még székletet üríteni is!
Nagyon bejött az élet.
“ Hűha, attól már összejött nekem az élet, hogy képes vagyok közösülni? :)”
Hát hogy ne jött volna össze ha a szexhez (az itteni emberek szerint) az kell, hogy az életed tökéletesen rendben legyen minden szempontból, a semmire nem szexelnek veled!
Tehát feltételezem, ha szexuálisan ennyire sikeres vagy (és a szex a sikeres élet megkoronázása) akkor valami nagyon értékes és sikeres ember lehetsz a magánéletedben! Ehhez gratula.
Csak megsúgom, fogadd el a gratulációt és ne próbáld a mi malmunkra hajtani a vizet azzal, hogy beismered igazából semmit nem tettél az asztalra le mégis szexelsz rendszeresen ingyen! Mert ez szembemegy mindennel amit az incelek ellen felhoznak! Ne felejtsd melyik oldalon állsz és hová kell nyalnod!
1. Nincs tökéletesen rendben az életem minden téren, a közelében nem vagyok ennek.
2. A szex nem az élet megkoronázása. Pedig szeretek amúgy szexelni, de ez a gondolat nem kicsit vicces.
3. Nem hajtom semmiben a "ti malmotokra" a vizet.
4. De igen, letettem valamit az asztalra, méghozzá olyan dolgokat, amit ti aggyal fel se fognátok, mert halottak lennétek már réges rég, ha az én életemet kellett volna élnetek.
5. Nincsenek oldalak. Csak ti nem tudjátok felfogni, hogy a nők is csak ugyanúgy emberek.
Ha félévre testet cserélnél valakivel közölünk akkor megtudnád milyen pokoli kín az h nem kapunk nőt csak azért mert nem születtünk elég magasnak vagy jóképűnek.
Kiálltam jóval nagyobb kínokat ennél.
Csak bennetek annyira zéró empátia és realitásérzék van, hogy soha nem értenétek meg, hogy léteznek sokkal durvább fájdalmak és lelki problémák, mint a ti nyomorotok (amiről nagyrészt ti magatok tehettek ráadásul).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!