Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyszer kitörne az incelfor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer kitörne az incelforradalom, akkor milyen módon lehetne a tömegeket az incelek ügye mellé állítani?

Figyelt kérdés

A modern dating market sajátosságai és az elvetemült feminizmus nyomán a fejlett világ elképesztő ütemben termeli ki az újabb és újabb sikertelen fiatal férfiak tömegeit.

Nem elég, hogy a legtöbb incel egyáltalán nem tehet a sikertelenségéről, a többségi társadalom leginkább ellenségesen áll az incelekhez, magát a válságot, mint létező és egyre súlyosabb problémát pedig tagadja.

Bár a legtöbb incel nem agresszív és nem radikális, de törvényszerű, hogy itt előbb-utóbb egy óriási megmozdulás várható. Ha ez megtörténik, akkor mik lehetnek azok a közös pontok, mi az az erkölcsi minimum, amelyekkel a normik többségét, a kevésbé intelligens, alapvető empátiával és érzelmi intelligenciával láthatóan nem igazán rendelkező, és a témában különösen tájékozatlan tömegeket is el lehet érni, és meg lehet majd győzni?

febr. 23. 13:07
 171/207 anonim ***** válasza:
9%

170

Áh ez lenne az empátia demonstráció válaszul arra, hogy bemutattam milyen egy előnytelen külsejű sorsa? Ha ti nem vagytok képesek az empátiára akkor mire várnátok el ugyanazt?

febr. 27. 17:21
 172/207 anonim ***** válasza:
81%

Nők közt is vannak előnytelen külsejűek. Az, hogy nem akarnak leszopni, nem nehéz sors.

A legocsmányabb férfi sem tudja, mi a nehéz sors.

febr. 27. 17:31
 173/207 anonim ***** válasza:
25%

172

A magány nem nehéz sors? Bravó!!!

Akkor mi az?

febr. 27. 17:36
 174/207 anonim ***** válasza:
84%

Ennyi? Magány?

😂😂😂😂😂😂

Nem, ez nem nehéz sors. Drama king.

febr. 27. 17:38
 175/207 anonim ***** válasza:
16%

Esküszöm te rosszabb vagy mint egy hisztis nő.

febr. 27. 17:43
 176/207 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyira nehézsorsid lenne a zabálás hekyett lefogynál illetve kezeltetnéd magad
febr. 27. 18:14
 177/207 anonim ***** válasza:
7%

"Legtöbben már csak olyan férfival ismerkednek, aki nem rombol , hanem épít!"

Ja, a Mercis Ricsi is ilyen volt, azert vertek egymast erte a nok.

39F incel

febr. 28. 01:02
 178/207 anonim ***** válasza:
82%

"Nagyon elegánsan (nem) sikerült kikerülni a lényeget, azt, hogy a legrondább nő is hozzájut a szexhez akármikor, miközben férfiként az átlag sem, akiknek ráadásul sokkal frusztrálóbb és megterhelőbb a hiánya."

● Te is hozzájuthatsz 35 éves vagyok 120 kg. Velem szexelnél?

Jaaaaa, nem? Hat igen, vannak igényeid neked is. Miért? Vsgy csak a nőnek ne legyenek? Ne számitson semmi! Egyébkent, hozzájuthatsz jó nővel is, nem kell rámfanyalodnod sem kérdező! Rosszlanyok.hu! Szivesen!

"Ha ilyen különbségek kialakulnak, akkor húzni kell egy vonalat, a feminizmust és a szexuális forradalmat el kell végre könyvelni egy kisiklott, félresikerült társadalmi kísérletnek, és örökké el kell felejteni."

● és akkor ujraosszuk a 10/10es férfiakat is? Egyébként, hogyan lesz? A jó nők, majd kapnak behivot, hogy kivel kötelesek dugni adott napon? Vagy hogyan gondoltad? Ez mennyivel lesz jobb, mint a prostizás?

Várom a privit kérdező! De gondolom, nem fogok kapni 😏 Merthát,...ugye mindig kiderül, hogy a "nőhöz jutás" = max 25 éves, vékony, széphaju, csinos, babaarcu, fiatalos, tökeketes külsővel megáldott nőt jelent!

febr. 28. 06:43
 179/207 anonim ***** válasza:
6%
Femcelek miert fáj ennyire nektek az h pasiknak is van igénye.
febr. 28. 06:46
 180/207 anonim ***** válasza:
79%

180

Pont ez a lényeg, hogy nem fáj! ÉN megértem, nekem sem kéne egy csóró, életben semmit el nem ért lúzer szar, akkor inkább maradok egyedül! Akinek jó vagyok a jelenlegi 71 kg.mal, az oké, ha nem, hát nem! Engem az érdekel, hogy NEKEM megfelel e az illető - Ha viszont, én nem felelek meg, nem kezdek el kiirni kérdéseket, hogy van rajtam 10 kg sulyfelesleg, miért nem osszuk ujra a jó pasikat? (Es csak a jol kinezőket)

A kérdezőnek, (meg neked is ahogy elnézem) fáj viszont, hogy a (jó)nőknek is, meg a nem abnyira jó nőknek is vannak igényeik. És nem adják alább

febr. 28. 07:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!