Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyszer kitörne az incelfor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer kitörne az incelforradalom, akkor milyen módon lehetne a tömegeket az incelek ügye mellé állítani?

Figyelt kérdés

A modern dating market sajátosságai és az elvetemült feminizmus nyomán a fejlett világ elképesztő ütemben termeli ki az újabb és újabb sikertelen fiatal férfiak tömegeit.

Nem elég, hogy a legtöbb incel egyáltalán nem tehet a sikertelenségéről, a többségi társadalom leginkább ellenségesen áll az incelekhez, magát a válságot, mint létező és egyre súlyosabb problémát pedig tagadja.

Bár a legtöbb incel nem agresszív és nem radikális, de törvényszerű, hogy itt előbb-utóbb egy óriási megmozdulás várható. Ha ez megtörténik, akkor mik lehetnek azok a közös pontok, mi az az erkölcsi minimum, amelyekkel a normik többségét, a kevésbé intelligens, alapvető empátiával és érzelmi intelligenciával láthatóan nem igazán rendelkező, és a témában különösen tájékozatlan tömegeket is el lehet érni, és meg lehet majd győzni?

2024. febr. 23. 13:07
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/207 anonim ***** válasza:
73%
És miért nem jár neked női fogamzásgátló? Mert a nők tanácsa nem ad neked?
2024. febr. 26. 16:59
 112/207 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, azt miért nem kapsz,én sem értem.
2024. febr. 26. 17:00
 113/207 anonim ***** válasza:
77%

"De hogy lehet ez? Hát nem akarod megjavítani mint nőcsaló mercis Ricsikét? Ricsikét miért akarod megjavítani de Pistikét nem?"

Se Mercis Ricsikét, se Pistikét nem áll módomban javítgatni. Férfit kerestem mindig is, aki rendben van önmagával. Nekem nincsen időm, energiám abba belefektetni, hogy más emberek lelki világát javítgassam. Ha valaki szeret engem, tisztel, normális értékrendje van, akkor annyira mindegy nekem, hogy Mercije van vagy egy 30 éves Suzukija. De látom, nagyon azt szeretnéd hinni, hogy minden nő a pénzre megy. Engem speciel mindig is hidegen hagytak a pénzes pasik. Aki meg csalfa, az nálam repül azonnal. Nem tudom honnan veszed azt, hogy minden nőnek a hűtlen Mercis csávók kellenek...

2024. febr. 26. 17:08
 114/207 anonim ***** válasza:
81%

" Hanem, hogy nincs ingyen rendszeres szex."

Nem is lesz. Mégis mit képzelsz te magadról? Senki nem köteles alád feküdni, mert te dugni akarsz. Vagy van egy ötletem, csináljátok egymással. A szex az szex. Így is, úgy is.

2024. febr. 26. 17:09
 115/207 anonim ***** válasza:
64%

Úgy csináltok mintha a nők ránéznének egy szexi pasira és annak kötelessége lenne megdugni a nőt...

Mindenkinek joga van eldönteni hogy kivel akar szexelni kihez vonzódik.

Amúgy a szex a szerelem kiteljesülése... nem is értem csak mert megkívánsz valakit annak kötelessége aládfeküdni úgy hogy nem szeret nem vonzódik hozzád? Ez lenne a megoldásod ahelyett hogy vonzóvá teszed magad? Komolyan?!

2024. febr. 26. 17:38
 116/207 anonim ***** válasza:
21%

115

“ Amúgy a szex a szerelem kiteljesülése... nem is értem csak mert megkívánsz valakit annak kötelessége aládfeküdni úgy hogy nem szeret nem vonzódik hozzád? Ez lenne a megoldásod ahelyett hogy vonzóvá teszed magad? Komolyan?!”

Pedig manapság a szex elsőbbséget élvez, nők férfiak milliói vannak dugós kapcsolatban. Érzelemmentesen, igen, állat módjára dugnak, mert élvezik. Szóval ne add be ezt a lelkizős dumát mert ha kimész egyszer egy péntek vagy szombat este láthatód miként működik a szex. Az alkohol meg nem valami jó kifogás. A szexuális ösztön egyszerűen túl erős ahhoz, hogy bárki uralkodni tudjon felette. Csupán az van, hogy egyesek könnyen hozzájutnak , mások csak nehezen, megint mások meg sehogysem. De ne mondja már meg nekem azok közül akik könnyen hozzáférnek, hogy mennyire fontos vagy nem fontos, mert hiteltelen képmutatás az egész!

Apropó hogyan teszed vonzóvá magad ha a testarányaid, fejed megváltoztathatatlanok?

2024. febr. 26. 17:44
 117/207 anonim ***** válasza:
64%
116-plasztikai sebesszel
2024. febr. 26. 17:48
 118/207 anonim ***** válasza:
64%

Nem megváltoztathatatlan a test. Ezt onnan tudom mert 50 kgot fogytam! Jó pár év kemény munka és rengeteg lemondás, illetve plasztika ( bőr helyreállitó kellett) de b*szd meg megcsináltam és lehetséges!

Igen vannak szexkapcsolatok amikor valki nem akar senkit de vannak igényei de azok nyílván egy számodra vonzó emberrel van. És sokkal jobb az amikor szerelemből történik egy olyan emberrel akiben bízol akit szeretsz.

Amúgy nem egy kopasz nagyorrú pasit ismerek akik után szaladnak a nők mert kitesizte magát és nagyon is vonzó férfias.

2024. febr. 26. 17:50
 119/207 A kérdező kommentje:

Ingyen szex létezik, igaz csak a nők kiváltsága. Kifejezetten ronda nő is talál 3 másodperc alatt 30 szexpartnert. Ugyanakkor 6/10-es férfinél semmi nem garantálja, hogy hetek, hónapok alatt talál bárkit.

Egyenlőség! - ismételgeti az álszent feminista, miközben férfiak millióit teszik tönkre.

2024. febr. 26. 23:36
 120/207 anonim ***** válasza:
71%
Az egyenlőségnek semmi köze ahhoz, kivel szexelünk. Melyik szót nem érted, te szerencsétlen?
2024. febr. 26. 23:40
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!