Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyszer kitörne az incelfor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer kitörne az incelforradalom, akkor milyen módon lehetne a tömegeket az incelek ügye mellé állítani?

Figyelt kérdés

A modern dating market sajátosságai és az elvetemült feminizmus nyomán a fejlett világ elképesztő ütemben termeli ki az újabb és újabb sikertelen fiatal férfiak tömegeit.

Nem elég, hogy a legtöbb incel egyáltalán nem tehet a sikertelenségéről, a többségi társadalom leginkább ellenségesen áll az incelekhez, magát a válságot, mint létező és egyre súlyosabb problémát pedig tagadja.

Bár a legtöbb incel nem agresszív és nem radikális, de törvényszerű, hogy itt előbb-utóbb egy óriási megmozdulás várható. Ha ez megtörténik, akkor mik lehetnek azok a közös pontok, mi az az erkölcsi minimum, amelyekkel a normik többségét, a kevésbé intelligens, alapvető empátiával és érzelmi intelligenciával láthatóan nem igazán rendelkező, és a témában különösen tájékozatlan tömegeket is el lehet érni, és meg lehet majd győzni?

2024. febr. 23. 13:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/207 anonim ***** válasza:
3%

“ Egyszerűen csak elmebeteg gyökerekkel nem kezdek semmilyen formában. Van elég problémám az életemben. Eszemben sincsen még egyet mellé csapni.”

De hogy lehet ez? Hát nem akarod megjavítani mint nőcsaló mercis Ricsikét? Ricsikét miért akarod megjavítani de Pistikét nem?

2024. febr. 26. 16:21
 102/207 anonim ***** válasza:
100%
Végig olvasva itt a kommenteket és követve itt gyakorin a tevékenységet szerintem az egyetlen megoldás a gondjukra a kémiai kasztrálás.
2024. febr. 26. 16:24
 103/207 anonim ***** válasza:
100%
Így ugye kiveszne belőlük a nők iránti vágy és nem vinnyognának azért, h miért nem kapnak meg egy bomba csajt.
2024. febr. 26. 16:24
 104/207 anonim ***** válasza:
100%
Marmint az incelek gondjara 102. Vagyok
2024. febr. 26. 16:25
 105/207 anonim ***** válasza:
18%

"Ricsikét miért akarod megjavítani"

Mert az ooooolyan iiiizgiiiii. Na, meg akad kello mennyisegu lovetta is erre-arra.

39F incel

2024. febr. 26. 16:25
 106/207 anonim ***** válasza:
5%

“ Így ugye kiveszne belőlük a nők iránti vágy és nem vinnyognának azért, h miért nem kapnak meg egy bomba csajt.”

Téged meg mit zavar kinek mire fáj a foga? Mi közöd hozzá?

2024. febr. 26. 16:29
 107/207 anonim ***** válasza:
13%

"szerintem az egyetlen megoldás a gondjukra a kémiai kasztrálás"

Ugye a nok verik a tamtamot, hogy az "en testem", amikor abortuszrol/fogamzasgatlasrol van szo.

De ha en lemegyek a dokihoz, kerek egy kis Depo Provera-t, mert kicsi az allkapcsom, akkor nem hivatkozhatok ra, hogy az en testem.

Mi ez, ha nem feminista diktatura es jogtipras????

39F incel

2024. febr. 26. 16:29
 108/207 anonim ***** válasza:
36%
107-"De ha en lemegyek a dokihoz, kerek egy kis Depo Provera-t, mert kicsi az allkapcsom, akkor nem hivatkozhatok ra, hogy az en testem."-az mi?
2024. febr. 26. 16:35
 109/207 anonim ***** válasza:
62%

"Téged meg mit zavar kinek mire fáj a foga? Mi közöd hozzá?"

Mindenki arra vágyik amire akar az ő dolga de ha nem kapja azt is tudja elfogadni és ne kezdjen magán kívűl mindent/mindenkit felelőssé tenni a kudarcai miatt.

"Ugye a nok verik a tamtamot, hogy az "en testem", amikor abortuszrol/fogamzasgatlasrol van szo."

Nem kapasbol ezzel indítani számtalanszor adtunk jószándékú tanácsot az inceleknek amivel javíthnak önmagukon és nőhetnének az esélyeik de sosem fogadták meg és csak folytaták a provokatív sírást. Így nincs más megoldás.

2024. febr. 26. 16:48
 110/207 anonim ***** válasza:
22%

"az mi?"

Antiandrogen. Olyan gyogyszer, amitol a nok nem esnek teherbe, es a ferfiaknak nem all a cerka.

Csak az elobbieknek, az "egyenlobbeknek", jar, mig nekunk csak a pofank jar....

39F incel

2024. febr. 26. 16:54
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!