Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos ebben az országban ennyire hogy ismerkedéskor saját lakás meg autó legyen?
Itt sem a saját lakás a minden.
Szerinted a kényelmes, tágas, napfényes budai albérletben lakó jogásznak vagy egy romos, borsodi tapasztott vályogház alkoholista tulajdonosának vannak jobb kilátásai a csajozásban?
Én továbbra se gondolom, hogy a többségnek a sajat lakás a lényeg. Legalábbis az én korosztályomban, harminc körül. De, az anyja szoknyája mellől nem szedek össze senkit. Erre szokott jönni a "nem tömöm más zsebét", meg "mit csinálnék egyedül, ha senki nem szól hozzám" stb.
A legyen saját lakás, autó és a lakjon külön a szüleitől és tudjon vezetni nem ugyanaz. Előbbi nem általános elvárás, utóbbi inkább az, de az se mindenkinek.
15.
És mivel a gyakorin vagyunk, ez a bizonyos "ami nekem is van" minimum 5 millió Forint/munkanap, több kg aranyrúd, 4-5 autó, 2 város méretű ház stb. Jajj, a jó gyakori, az igazmondások színtere :)
17.
Itt gyakorin mindenki milliós fizetésekre veri magát, napi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!