Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fontos a beszélőkézsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a beszélőkézség online ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Többször olvastam itt válaszban, hogy például Tinderen ha valakinek sok matche van, és kevés randija, az azt jelenti, hogy nem kommunikál elég jól online, viszont a kinézete már rendben van. Mivel nekem is ilyen gondjaim voltak (sok match, 0 előrelépés velük) ezért elkezdtem fejleszteni a kommunikációmat, sokat olvastam a témakörben, viszont soha nem jutottam egyről a kettőre, ezért következő lépésként vettem egy kondibérletet, és kerestem egy személyi edzőt, amikor már elkezdtem alakulni, akkor csináltattam pár új képet magamról a haverokkal. és rövidebb idő alatt sokkal több sikerem lett, mint azzal, hogy próbáltam fejleszteni a kommunikációm.
2023. okt. 6. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kommunikáció az egyik legfontosabb része minden emberi kapcsolatnak.
2023. okt. 6. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Fontos. Annak van szerencséje aki írásban jobban kommunikál.
2023. okt. 6. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nagy fontos, de hiába a kommunikáció, ha nem értitek meg egymást mégse, vagy nincs köztetek vonzalom, kölcsönös érdeklődés.
2023. okt. 6. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a külsőddel nem volt gond, mert betaláltak a matchek, csak épp randit nem sikerült lebeszélni.

Úgyhogy elkezdtél gyűrni és... és? Mi változott? Mert matcheid eddig is voltak, beszélni eddig is beszéltél az emberekkel, csak rnadiig nem sikerült eldumálnod.

Magyarul az egyetlen változás az lett, hogy sikerült randit lebesézlni. Ennek semmi köze a gyúráshoz, már nem azért:DDDD

Egyébként az, hogy sokat olvasol a kommunikáció témakörében, az is egy kalap sz*rt sem ér:D

Én arra tudok tippelni, hogy mivel elkezdtél rendszeresen találkozni és egyeztetni meg dumálgatni egy emberrel - a személyi edződdel - így fejlődött a kommunikációs képességed.

Merthogy a kommunikáció első és másodsorban gyakorlással fejleszthető, nem ovlasgatással, nem gyúrással, nem ökörködéssel.

2023. okt. 6. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Elég fontos, nem Tinder ugyan, de van egy srác, akivel néha együtt alszunk, én úgy vettem észre, hogy ő beszélgetne velem gyakrabban online, de egyszerűen nem tud normálisan kommunikálni chaten, egy szavas válaszok, emojik mint reakció, stb, szóval én pl nem is nagyon keresem őt, hacsak nem találkozni akarok, mert egyszerűen nem jó vele chatelni. (Néha vannak jobb napok, de általában nem olyan gördülékeny, mint másokkal, vagy mint szóban amikor találkozunk.) Neki annyi szerencséje volt, hogy ismertem őt már régóta élőben, már azelőtt jóban voltunk, hogy chateltünk volna, de ha neten ismertem volna meg, így esélye sem lett volna :D
2023. okt. 6. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Semennyire.

Akivel csetelgetek beszélgetek azok azt hiszik rolam hogy ketsegbeesetten kaparok, de amikor fellépek egy félsoet irik aztám lelépek, akkor meg neki allnak elkérni más elérhetőséget is randira hívnak meg tapadnak

Barmok

2023. okt. 6. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:

*jav

amikor meg félsort írok és el is húztam az oldalról

2023. okt. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!