Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy az utóbbi években így elszálltak a lányok igényei az online társkeresőkön (és azokon kívül is)?
Először 2019-2020 körül próbálkoztam Tinderen és akkor még összejöttek matchek, de sajnos randi nem lett sosem és elengedtem a dolgot.
Most újra próbálkozom Bumble-ön és a Facebook társkersőjén is és annak ellenére, hogy most szerintem valamivel jobban nézek ki és lett egy normális munkám is, egyszerűen semmi. Már írtam többféle bemutatkozást, volt, hogy leszedtem képeket amiket utólag nem találtam annyira jónak és tettem helyükre másikat, de már lassan 2 hónapja szinte semmi. 1 match volt Bubmleön de ő sem írt.
Nem vagyok egy modell arc, de közel 2 méter magas, átlagosnál hangyányival sportosabb alkattal és 28 éves jelenleg.
Többször van, hogy 1 nap kimaxolom a like/kedvelés limitet és még csak azt sem mondhatom, hogy csak a számomra legvonzóbb lányokat húzom jobbra.
Van ez a teória, hogy a közösségi média hatására a nők kb 80%-nak már csak a férfiak legjobb 20%-a elég jó. Ezt eleinte nem igazán akartam bevenni, de kezdem azt érezni, hogy egyre közelebb áll a valósághoz, ami elég abszurd lenne.
Ne az interneten próbálkozz.
Szívesen
Nem mondtam hogy élőben nincsenek próbálkozások csak mióta nem járok egyetemre munkahelyen meg csak pár nő van és ők is kapcsolatban így sokkal kevesebb lett a lehetőség az utóbbi időben.
Plusz a barátaim egy részének is már van valakije így velük is nehezebb olyan programokat szervezni ahol jól lehet ismerkedni.
#5 Mert mikor volt utoljára ilyen korszak hogy egy nő nem lehetett egyedül boldog vagy hogy "selejtekkel" kellett elviselnie az életet? Ez kissé femináci szagú szöveg.
Ha egy nőnek csak egy "selejt" jutott akkor valszeg nála sem volt minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!