Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek miért használnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért használnak még mindig online társkeresőt, amikor maguk is tudják(?), hogy csak egy illúzió?

Figyelt kérdés
A legtöbb tapasztalat azt mutatja, hogy a nők számára 300 matchből sincs megfelelő pasi, a pasiknak meg jó ha 5 matche van és azok is eltűnnek 3 szóváltás után, jah és durván férfi többlet is van, tehát pasiként aztán tényleg baromság fent lenni. Mindenki stresszes, ki van égve, és akkor még ott van, hogy találkozni is kellene, ahol jönnek az ilyen finomságok, hogy tökre nem úgy képzeli el az ember a másikat, nincs kémia, vagy nem is úgy néz ki mint a képeken. Mi értelme így használni ezeket a szarokat? Vagy ezek ellenére ez még tényleg jobb alternatíva, mint kimozdulni?

2023. júl. 23. 13:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem csupán illúzió, több párt is ismerek akik online társkeresőkön, igen, tinderen is, ismerkedtek meg és több/sok éve együttélnek.
2023. júl. 23. 13:42
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Mert nincs màs lehetöségük, vagy ami lenne az adott esetben még rosszabb.
2023. júl. 23. 13:49
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Milyen más alternatíva van? Tudom élőben. De ha már nincs lehetséges jelölt a környezetemben akkor mi legyen? Költözzek mindig máshova? Akkor már inkább akkor költözöm, ha van akiért érdemes.
2023. júl. 23. 14:21
 4/28 A kérdező kommentje:
Az online az egy működő alternatíva?
2023. júl. 23. 14:23
 5/28 anonim ***** válasza:
19%
Vagy a nagyon szélsőséges (csúnya )emberek találják meg egymást vagy a szépek.. a közötük lévő halmaz pedig általában érdekre épűl .
2023. júl. 23. 14:37
 6/28 anonim ***** válasza:
Sokan ennek is adni akarnak egy esélyt. Mások keresik a kb nem létező férfit/nőt. Mások csak röhögni/szívatni járnak fel, mert pl unatkoznak. Stb. 🤷🏻‍♂️
2023. júl. 23. 15:34
 7/28 anonim ***** válasza:
A boldogság, a biztonság is csak 1-1 illúzió, mégis mindannyian vágyunk rájuk...
2023. júl. 23. 15:37
 8/28 anonim ***** válasza:
78%
Tök átlagos voltam egy kis felesleggel de sportos életvitellel. Nem volt sikerem online. Most már látszik, hogy elmúltam 30 kopaszodok, a nekem tetsző 25ös korosztály már idősnek tart. Felhagytam egy jó ideje a kereséssel mert én nem tudom azt a szintet nyújtani amit elvárnak a nők.
2023. júl. 23. 15:50
 9/28 anonim ***** válasza:
91%

2. és 3. jókat írtak.

Szerintem a legtöbben nem örömmel használjuk ezeket, inkább kényszerből, jobb híján. Ha én arra várnék, hogy élőben ismerjek meg valakit, akkor 2 jelölt felbukkanása között hosszú évek telnének el, a jelöltekről pedig kiderülne, hogy foglaltak vagy egyéb okból nem megfelelőek/nem illünk össze.

De tudom, itt van egy réteg, aki mindenkit arra biztat, hogy legyen szépen nyugodtan egyedül, amíg véletlenül be nem fut a számára tökéletes. Ha sosem fut be vagy majd csak 50 évesen? Pech, így járt, masztizgasson békésen magában.

2023. júl. 23. 15:50
 10/28 anonim ***** válasza:
12%

#9 akkor sosem fut be.

Egyedül is lehet szép kerek életet élni nem kell hozzá társ. Évekig hajkurászni a semmit mennyivel értelmesebb? Elmondhassam később ha nem sikerült is hogy nem baj pajti te megpróbáltad?! és veregessem a vállam? Ugyanmár…

2023. júl. 23. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!