Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csak egy portás 300 ezer nettóért annak milyen típusú nőre van lehetősége?
1,
Miért nyugdíjas munka? Részletekbe ne menjünk bele de eléggé fárasztó 24 órákat ébren lenni már alapból.
Viszont most beszélhetnénk akármelyik másik egyszerűmelós munkáról. Írhattam volna hogy sofőr , betanított gyári melós , eladó az aldiban stb. Ugyan az vonatkozik ràjuk is a diplomás női szemszögből. Mindenki értéktelen aki valami oknál fogva nem tanult tovább érettségi után.
2.
Budapesten
És ez a legrosszabb fizető cég. 240 óra x 1300 Ft.
Olyan nőt, amilyet a kinézeteddel és a személyiségeddel tudsz fogni, mert aki portásként összejön veled, annak nem a munkád fog számítani.
Ja és a portásokról az van a köztudatban, hogy minimálbért keresnek. Nekem van egy portás ismerősöm, aki általános iskolában portás és ő minimálbért keres. Tehát valszeg még annyit sem gondolnak rólad, hogy a 300-at megkeresed.
3. Mert csak ülni kell, közben telefonozni/tévézni/számítógépezni és néha köszönni vagy segíteni embereknek.
6
Eltudnám viselni ezt a kényelmet amit írsz de én sosem találkoztam olyan munkakörülménnyel portásként ahol lett volna TV, számítógép (saját használatra ) vagy ne keljen 2 percenként valamiért kimenni és felállni. Ne lett volna ejjeli ellenőrzés basztatás hogy véletlen se aludjon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!