Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak, hogy Tinderen valakik csak egy szóban válaszolnak maximum?
Figyelt kérdés
Értem, hogy Tinderen mindig van jobb, illetve azt is értem, hogy egyszerre egy ember több másikkal beszél, de így semmi értelme visszaírni a másiknak, mert értelmes beszélgetés nem lesz belőle, akkor inkább ne írjanak vissza semmit, vagy töröljék a matchet, de ilyen kevés effortot belerakni egy válaszba szerintem tiszteletlenség a másikra nézve :D2023. márc. 25. 12:01
2/8 anonim válasza:
Ennyire futja.
Ilyen az felejtős, már az első körben.
3/8 anonim válasza:
Sokan azért csinálják, mert külsőleg megfogod őket, belsőleg már nem annyira.
4/8 anonim válasza:
Én 2 napig voltam csak fent (szerencsére egyből lett párom), de 10-ből 8 pasi, aki rám írt, ezt csinálta. Semmi értelme! Ha már rámírnak, válaszoljanak rendesen.
5/8 anonim válasza:
És téged mi akadályoz meg, hogy töröld az ilyeneket?
6/8 anonim válasza:
"akkor inkább ne írjanak vissza semmit, vagy töröljék a matchet"
Ez rád is lehet igaz.
Ha látod, hogy fél vállról vesznek, akkor neked sem kell vesződnöd tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!