Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki csak egy portás 300...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csak egy portás 300 ezer nettóért annak milyen típusú nőre van lehetősége?

Figyelt kérdés
Van neki egy vendéglátós szakmája és érettségije is. Igaz tudjuk hogy diploma nélkül mindenki fogyatékos. Legalábbis mindig erősen ki van ez hangsúlyozva. Meghúzva egy képzeletbeli határ és ki előtte ki utána van. Én még egy diplomás nőtől sem halottam hogy egy szinten emlegetné magàt egy takarítóval , postással vagy egy biztonsági őrrel.
2023. máj. 8. 06:02
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
73%

"Ha egy srác total normális és tényleg csak 5-10 kg al tér el a vékonytól; már az is kövér nekik! Fordított helyzetben ha egy nő nem 45; hanem 50,55,60 de sokszor 65 kg még az is megfelel kb minden férfinek."

45? Max ha 150 centi, akkor az a normál.

2023. máj. 8. 12:02
 32/42 A kérdező kommentje:

28

Vagy nem mondasz igazat, vagy valami vidéki városban élsz. 9 éve léptem be ehhez a céghez (ami Pesten tényleg az egyik legrosszabb hírű a pénz kapcsán ) akkor 500 Ft volt, aztán ahogy emelkedett a minimálbér úgy minden évben kénytelenek voltak rá tenni. Most itt 1300ft / óra ami 240 órával szorozva 312 ezer nettó. Neked is ennyi lenne ha itt dolgoznál. És mondom ez a legalja hely ….

Mivel egyedül élek 3 állattal ezért nekem a hónap végén mindig gondjaim vannak hogy egyatalan tudok e még enni venni.

2023. máj. 8. 12:15
 33/42 A kérdező kommentje:

30

Ilyet én nem írtam. Ezt csak azért hoztam fel a kérdésben mert engem zavar az a típusú ember aki a végzettség alapján megítéli magát és a többit. Nekem nem számít ha csak neki is egy szakmunkás és érettségije van. De ha véletlen diplomás az sem zavar ha ez fordított esetben őt se hogy én nem tanultam tovább. Mert semmi különbséget nem érzek ebben. Ismertem olyan szakmunkás embereket akiknek olyan lexikális tudása volt hogy 2 diplomás együtt kevés lett volna ellene egy vetélkedőben! Ennek ellenére egy vad idegen diplomás tag azonnal lefitymálná hogy szakmunkás ? Akkor hülye…

2023. máj. 8. 12:19
 34/42 A kérdező kommentje:

31

2 barátnőm volt anno

Az egyik 170 cm /58 kg

Másik 167 cm 47 kg volt

Ezek a 20 as eveimben voltak. Amúgy akik terembe járnak nő létükre es keményen súlyokkal edzenek; náluk nem ritka a 70 -75 kg sem. Az izom nehéz.

2023. máj. 8. 12:22
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális akkor sem. A tesóm volt covid után 164 centihez 45 kiló, és zongorázni lehetett a bordáin. Már nem a normális súly kategória.
2023. máj. 8. 14:36
 36/42 anonim ***** válasza:

Kérdésre továbbra sem felelsz

...

2023. máj. 8. 14:57
 37/42 anonim ***** válasza:
92%

Hasonlóra, mint te vagy. Ambíciótlan, kényelmes. Ha napi 10 km-t mész, inkább fogynod kellene. Persze ha este eszel, akkor nem fog összejönni.

Az okos szakmunkással semmi baj, te az vagy?

2023. máj. 8. 15:56
 38/42 anonim ***** válasza:

Megvédenélek,ha szabadidődben eljárnál edzeni,szolgálat alatt önfejlesztő irodalmat olvasnál vagy nyelveket tanulnál.Vagy azon agyalnál,hogyan tehetnéd jobbá a jövődet.

Egyiket sem említetted,csak panaszkodsz és másokra mutogatsz.

Egyébként meg lehet kapni a három kilót,csak azért cserében vannak elvárások,ami speciel nem a széken döglés... 😀Nem feltétlenül abból áll a nap, hogy köszönök,szép vagyok, aztán hello...😂

2023. máj. 8. 22:00
 39/42 anonim ***** válasza:

37

Én napi 20 km-t megyek, mint sürgősségin dolgozó ápoló és ha normálisan eszek, hízok. Pedig kocsim sincs, mindenhova is gyalog megyek. Szóval... Adott állandó életvitelhez hozzászokik a szervezet és nem lesz belőle fogyás.

2023. máj. 8. 22:26
 40/42 A kérdező kommentje:

38

Ha nekem írtad >

Semmi érzékem az idegen nyelvekhez. Az összes olyan helyzetet kerülöm mikor egy külföldivel kellene kommunikálni.

A köszönés meg egy gyerekkori fóbia miatt nekem nagyon nehéz és stresszt okoz! Szóval nekem minden egyes ember akivel beszélni kell nehezemre esik. Próbálom rejteni de biztos van aki látja rajtam. Ez oda vezethető vissza hogy mikor apám bevitt a munkahelyére, horgászni voltunk , vagy nem kívánt rokonok jöttek hozzánk akkor rám erőltették hogy mindenkinek köszönjek. Én meg elbújtam az udvaron vagy a szobámban ha jött hozzánk valaki. Annyira el akartam kerülni hogy köszönni meg beszélni keljen a vendéggel. Sajnos ez 20 évvel később is ugyan úgy az életem része. Szóval ne emlegesd a köszönést mert az nekem nagyon feladat mintha sír gödröket kellene ásni vagy bármi fizikailag megterhelő munkám lenne!

2023. máj. 9. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!