Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki csak egy portás 300...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csak egy portás 300 ezer nettóért annak milyen típusú nőre van lehetősége?

Figyelt kérdés
Van neki egy vendéglátós szakmája és érettségije is. Igaz tudjuk hogy diploma nélkül mindenki fogyatékos. Legalábbis mindig erősen ki van ez hangsúlyozva. Meghúzva egy képzeletbeli határ és ki előtte ki utána van. Én még egy diplomás nőtől sem halottam hogy egy szinten emlegetné magàt egy takarítóval , postással vagy egy biztonsági őrrel.
2023. máj. 8. 06:02
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
69%
300metto portásként… meg majd el is hiszem.
2023. máj. 8. 06:59
 12/42 A kérdező kommentje:

11

Pedig ennyi. És ez nagyon alacsony fizetés a többi vagyon őr céghez képest. Van ahol 1500-1700 Ft az órabér és mivel csalnak az adóval stb a fizetés úgy értendő hogy az az órabér megszorozva az órával. Levonás nélkül. Szóval aki olyan helyen dolgozik őrként ahol 1500/óra / 240 órával az 360 ezer nettót keres.

2023. máj. 8. 07:08
 13/42 A kérdező kommentje:

10

Nehéz alkalmazkodni ehhez az eletmódhoz. Amikor pihennie kellene a szervezetnek akkor nekem nem lehet aludni. Keveset is alszok otthon is. Állandóan stresszelek a munka miatt. Így a egész szervezet működése fel van borulva. Próbálok amúgy normálisan enni és a szabad napokon edzeni. De nem tudok már közelébe se kerülni annak ami 25 évesen voltam. (Most 34 vagyok)

2023. máj. 8. 07:27
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindenféle pasim volt fiatal lány koromban. Volt kávé automata töltő, műanyag gyárban dolgozó, kamionos, taxis, autószerelő, volt akiről azt se tudtam, mi a munkája. Te fiatal, vékony nőt keresel, kb 25 alatt nem érdekli a nőt, hogy mit dolgozol, majd mikor családalapításhoz keres társat, akkor fogja. Más kérdés, hogy te pocakos harmincasként nehezen fogsz találni fiatal vékony nőt, bár ha az arc mindegy, akkor lényegesen több esélyed van.
2023. máj. 8. 07:31
 15/42 A kérdező kommentje:

14

Olyan 27-32 körül keresnék. De ismerkedtem 22 és 35 éves nővel is és mindkettőnek a vékony és gazdagabb ferfiak kellettek.

2023. máj. 8. 07:35
 16/42 anonim ***** válasza:
82%
Biztos sokat változott a világ, mert itt gyakorin szinte minden kérdés a pénz körül forog. Én már 45 vagyok, mikor 20 voltam, teljesen nem érdekelt, mennyije van a fiúnak. Ittunk valahol két VBK-t, elmentünk ingyenes koncertekre, sétáltunk a rakparton, vettünk egy gyrost, ma meg olyan, mintha mindenkit csak az érdekelne, ki mennyit keres. Elég pocsék ez a világ
2023. máj. 8. 07:47
 17/42 anonim ***** válasza:
56%
Semmilyenre, legfeljebb ha baromi jól nézel ki.
2023. máj. 8. 07:55
 18/42 A kérdező kommentje:

16

Főleg a nők! Tényleg anyagiasak lettek a többség! Szomorú

2023. máj. 8. 07:57
 19/42 anonim ***** válasza:
68%

18

Mondod te, aki szintén felszines, mert nem állna le túlsulyos nővel! Akkor te mi vagy? Vékonydigger!?

2023. máj. 8. 08:44
 20/42 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanolyan nő illik hozzád, amilyen te vagy. Szar melójú+kicsit elhízott.
2023. máj. 8. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!