Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csak egy portás 300 ezer nettóért annak milyen típusú nőre van lehetősége?
11
Pedig ennyi. És ez nagyon alacsony fizetés a többi vagyon őr céghez képest. Van ahol 1500-1700 Ft az órabér és mivel csalnak az adóval stb a fizetés úgy értendő hogy az az órabér megszorozva az órával. Levonás nélkül. Szóval aki olyan helyen dolgozik őrként ahol 1500/óra / 240 órával az 360 ezer nettót keres.
10
Nehéz alkalmazkodni ehhez az eletmódhoz. Amikor pihennie kellene a szervezetnek akkor nekem nem lehet aludni. Keveset is alszok otthon is. Állandóan stresszelek a munka miatt. Így a egész szervezet működése fel van borulva. Próbálok amúgy normálisan enni és a szabad napokon edzeni. De nem tudok már közelébe se kerülni annak ami 25 évesen voltam. (Most 34 vagyok)
14
Olyan 27-32 körül keresnék. De ismerkedtem 22 és 35 éves nővel is és mindkettőnek a vékony és gazdagabb ferfiak kellettek.
16
Főleg a nők! Tényleg anyagiasak lettek a többség! Szomorú
18
Mondod te, aki szintén felszines, mert nem állna le túlsulyos nővel! Akkor te mi vagy? Vékonydigger!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!