Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan ritka, h valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ritka, h valaki a fokozatos ismerkedést preferálja, ahol valóban a másik megismerése a cél(és nem csak egy kapcsolat)?

Figyelt kérdés

Sajnos az a tapasztalatom, hogy nagyon rideg,pragmatikus,tárgyias módon zajlik az ismerkedés, és nem csak a saját tapasztalataim,hanem a környezetemben is ezt látom, férfiak és nők részéről egyaránt. Akik párban vannak többségében görcsösen kapaszkodnak valakibe,mert rettegnek az egyedülléttől, de az igazi szeretetre épülő kapcsolat nagyon ritka.

Nagyon a fizikai,tárgyi világ rabja a többség, és nem is igazán érdekli őket,hogy szellemi,lelki társat találjanak.

Én amúgy az ismerkedés elején könnyen felkeltem a nők érdeklődését, jó külső adottságaim vannak, van saját lakásom, normális munkám, diplomám stb., nagyjából leginkább ezek szokták érdekelni őket(+- egy-két apróság,h van e kutyám,macskám,dohányzom e,akármim amire allergiásak), na és ezek után,hogy ez így kiderült,hogy megfelelek az alap elvárásaiknak, egyfajta türelmetlenség jön elő, hogy akkor legyünk már kapcsolatban. Ami számomra inkább kiábrándító,de semmiképp nem lelkesítő, próbálok lassítani, hogy megismerjük jobban egymást, amire általában kétféle reakció történik, vagy összejön a lány valaki mással,akivel könnyebben kapcsolat lehet, vagy elkezd még durvábban nyomulni, amivel kikerget a világból.

Na persze simán lehet, hogy valamit én csinálok rosszul, pláne ha ez ennyiszer ismétlődik meg.

Nekem sokkal inkább a beszélgetések a fontosak, a szellemi társalgás, illetve, hogy egyfajta lelki kötődés kialakuljon, amihez leginkább idő kell, de mintha ezt sajnálná mindenki. Ha mégis van néhány lány,akikkel elkezdene kialakulni ilyesmi, ott meg kiderül,hogy csak barátként tekintenek rám.

Szóval (sajnos vagy szerencsére) nem úgy működöm, mint egy átlag férfi, és lehet ezt félreértik a nők, mert nálam ahhoz, hogy valakibe belezúgjak előbb barátok kell, hogy legyünk.

2023. ápr. 30. 12:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Akkor barátkozz, lehet akad olyan, aki többet is kezd el érezni.
2023. ápr. 30. 12:32
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Tudod a nok nem ugy mukodnek, mint mi. Ami persze egyszerre aldas es atok is. A noknek erzesek kellenek, es egyre intenzivebb erzesekre vagynak. Ha te ilyenkor satufekezel, akkor leconjak a tanulsagot, hogy te nrm akarod oket, mert 20 masik ferfi mar ugrana, mig te erkolcs csoszt jatszol. Nem, tovabbra sem akarnak jobban megismerni, hanem tobb erzelmet varnak. Nem tudom miert van benned gatlas a mahasabb szintre lepes miatt, de ezzel neked kell kezdeni valamit. Sose fogsz valakit jobban megismerni heti 2-3 randival, mintha par hetig egyuttelnel vele. Te sajnalod ezt az idot, a masik fel meg a randizgatast erzi idohuzasnak, meg ido pocsekolasnak. Az emberek folyamatosan timemanagment problemakkal kuzdenek. Te meg az agilis hozzaallas helyett a tavolrol, ovatosan kifigyelem a reakciot tipusu jatszamazast folytatod. Nem lep meg, hogy ezt tapasztalod. Inkabb az lep meg, hogy van, akinel ez bejon. Szerintem ok sem lehetnek rendben, korabban hokora sebeket kaphattak, azert talalsz utat naluk. De gondolom abban sincs sok koszonet.
2023. ápr. 30. 12:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is a fokozatosság elvén vagyook. Sokan gyorsan, hamar, mindent akarnak.
2023. ápr. 30. 12:45
 4/16 A kérdező kommentje:

"Az emberek folyamatosan timemanagment problemakkal kuzdenek"

Hát sztem pont ez a legnagyobb baj a világgal, hogy a lényegtelen,fizikai dolgokra végtelen időt elpocsékolnak az emberek, és ami egy picit mélyebb rálátást igényelne,arra meg azt mondják, hogy nincs idejük. Aztán elmegy ezzel az egész életük. Vajon ha kiderülne, hogy 1 év van még hátra,akkor is ezt csinálnák?

Lehet persze, hogy velem van a baj, de valahogy mégis számomra ez a rohanó világ a kiábrándító, ahol a többség az anyagi javakat hajszolja kényszeresen. Nyilván valszeg engem ez azért nem érdekel, mert eleve úgy éltem, hogy mindig is megvolt mindenem,így sose tartottam olyan fontosnak az ilyesmit.

Egyébként meg nem erkölcscsőszt játszik,meg nem játszmázás ez, szimplán bennem így alakulnak ki az érzések, szépen lassan,fokozatosan, talán enyhén demiszexuális vagyok(ezt legalábbis egy lánybarátom mondta nekem), amikor egy lány túl hamar odaadja magát, és lefekszünk, utána szinte mindig kiábrándulok. Nekem ehhez több idő kell.

2023. ápr. 30. 13:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van mert mindenáron kapcsolatot akarnak az emberek. Nem úgy működik, hogy beleszeretünk valakibe, megtetszik valaki és azzal szemben kialakul az érzés hogy kapcsolatot akarunk vele, hanem kapcsolatot akarnak és ehhez akarnak megismerni valakit.
2023. ápr. 30. 13:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Én semmilyen időt nem sajnálok, viszont azt a fokozódó lelkesedést nem tudom megjátszani, amit sok lány várna, ha egyszer nem érzem...
2023. ápr. 30. 13:04
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem érzed akkor ne erőltesd, lehet tényleg demiszexuális vagy, csak akkor nem értem minek fekszel le korán a nőkkel. Ezt sehogyse értem.
2023. ápr. 30. 13:06
 8/16 A kérdező kommentje:
Sztem se vagyok teljesen demiszexuális, vagy legalábbis valszeg ez is csak egy spektrum, amin én ahhoz állok közelebb. Ha valaki nagyon benne lenne mindig mondom,hogy ne feküdjünk le túl hamar, és a többséggel nem is fekszem le egyáltalán, de néha előforul,hogy valakivel úgy alakul, hogy megtörténik a dolog,de az is 3-dik,4dik találkozáskor már.
2023. ápr. 30. 13:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyan nőket fogsz ki, akik nem mozgatnak meg különösebben. Szerintem ha már az első randin lefekszik veled, de te neked tetszik, érzel iránta többet, mint vágy, akkor nem unod meg.
2023. ápr. 30. 13:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Manapság az értékek ismerete és képviselete ritka. Amit ide írtál, nagy érték, avagy nagyon ritka.
2023. ápr. 30. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!