Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek milyen tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen tapasztalataitok vannak a Tinderrel? A legtöbb fiú valóban csak szexet akar, valami lazábbat?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 18:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

Én a férfi oldalról vagyok ugyan de többet ha a fejemhez tartanak pisztolyt se próbálok normális kapcsolat reményében szerencsét.

Amikor úgy TŰNIK hogy végre egy normális lánnyal hoz össze az élet kiderül, hogy egy fenét és csak egy program vagyok.

2021. szept. 6. 19:02
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Én is csak szexet akarok. Azért írom ki hogy komolyat, hogy ne támadjon be minden lúzer.
2021. szept. 6. 19:36
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
A Tinderen van minden, mint a bucsuban, viszont iszonyu hatekony. De csak ha turelmes is vagy, jo emberismero, es vallalod a folosleges koroket is. Sokkal nehezebb volt elotte, ha nem volt pasi, plane szabad a kornyezetedben.
2021. szept. 6. 19:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ott ismertem meg a barátomat. Imádjuk egymást. 🥰
2021. szept. 6. 19:50
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

7/10-es lány vagyok mások szerint. Kb 10-böl 2 srácot húztam jobbra, azok sem ezek a tipikus szépfiúk voltak, hanem inkább így kép alapján különlegesnek mondhatóak. Volt közte több olyan is, akik a barátnőim szerint csúnyák. Kb 2 hónap alatt összesen kaptam 6 üzenetet. Volt olyan, akinek én írtam, és válaszra sem méltatott 😅😅

És nem, nem becsülöm túl magam. 178 cm vagyok, 70 kg, inkább izmos, mint túlsúlyos, sokat sprotolok. Hosszú, házközépig érő szőkésbarna hajam van, barna szem. Nem vagyok felszínes, sem picsa, inkább olyan szomszédlàny típus. Jó a humorom, intelligensnek és tájékozottnak tartom magam. Bár az is lehet, hogy nem voltak tul előnyösek a képek, amiket felraktam. Passz 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

2021. szept. 6. 20:39
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó szerintem nálad egyedüli "szépséghiba" a magasságod. De majd lesz.
2021. szept. 6. 20:44
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
6-os, ez azért furcsa, mert azért nagyon sok fiú egymagas velem, vagy 180 felett van. Nem tudom 🤔
2021. szept. 6. 21:02
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
ott ismertem meg a barátomat, május óta együtt vagyunk
2021. szept. 6. 21:39
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Az oké, hogy sok egymagas veled vagy 180 körüli de szerintem sokan félnek a magas lányoktól, 6- os voltam.
2021. szept. 6. 21:49
 10/18 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem a házig érő hajától félnek az emberek. Legtöbb férfinak off az ilyen monster.
2021. szept. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!