Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen tapasztalataitok vannak a Tinderrel? A legtöbb fiú valóban csak szexet akar, valami lazábbat?
Én a férfi oldalról vagyok ugyan de többet ha a fejemhez tartanak pisztolyt se próbálok normális kapcsolat reményében szerencsét.
Amikor úgy TŰNIK hogy végre egy normális lánnyal hoz össze az élet kiderül, hogy egy fenét és csak egy program vagyok.
7/10-es lány vagyok mások szerint. Kb 10-böl 2 srácot húztam jobbra, azok sem ezek a tipikus szépfiúk voltak, hanem inkább így kép alapján különlegesnek mondhatóak. Volt közte több olyan is, akik a barátnőim szerint csúnyák. Kb 2 hónap alatt összesen kaptam 6 üzenetet. Volt olyan, akinek én írtam, és válaszra sem méltatott 😅😅
És nem, nem becsülöm túl magam. 178 cm vagyok, 70 kg, inkább izmos, mint túlsúlyos, sokat sprotolok. Hosszú, házközépig érő szőkésbarna hajam van, barna szem. Nem vagyok felszínes, sem picsa, inkább olyan szomszédlàny típus. Jó a humorom, intelligensnek és tájékozottnak tartom magam. Bár az is lehet, hogy nem voltak tul előnyösek a képek, amiket felraktam. Passz 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!