Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek milyen tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen tapasztalataitok vannak a Tinderrel? A legtöbb fiú valóban csak szexet akar, valami lazábbat?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Mitől monster? Írja a csaj, hogy házközépig ér a haja. Ez eléggé általános. Nem értem...
2021. szept. 7. 05:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze egy betű elíràson fel lehet akadni, de nem is ez volt a lány mondandójànak a lényege ;)
2021. szept. 7. 05:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
a legtöbb igen, de nem mindenki. Tapasztalat.
2021. szept. 7. 12:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még normális szex sem jön össze mostanában. Azért akárkivel én se feküdnék le, úgyhogy beszélgetni szeretnék mindenképpen egy darabig, de egyszerűen átmegy abba, hogy ők nem kérdeznek, mindig nekem kell, válaszolnak normálisan, de aztán semmit nem csinálnak maguktól. Hát így jártak, ha valaki így viselkedik, akkor én meg nem mondom meg, hogy csak szexelni akarok.

Full idegent nem fogok felhívni magamhoz, mert van két jó fotó róla.

Régebben összejött ott ilyen szexkapcsolat féle, meg exem is van onnét, de azóta egyre idegesítőbb a Tinder.

2021. szept. 7. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Én komoly kapcsolatot szeretnék, de annak örülök, ha egyáltalán valaki jobbra húz, illetve ha nem ghostolnak.

Igen tudom, elég negatív vagyok, pont most választott le Tinderen egy olyan lány, akivel már lassan egy egész jó kis beszélgetés alakult ki, erre derült égből villámcsapásként, ghosting és unmatch lett a vége.

21F

2021. szept. 8. 06:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#15: jött jobb sajnos.
2021. szept. 8. 07:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Nincs túl sok önbizalmam, de azért másfél év után lassan már nehezemre esik elhinni, hogy az összes fiú jobb lenne nálam, hogy kb. rendszeres a ghosting.

2021. szept. 8. 07:41
 18/18 anonim ***** válasza:
79%

Tapasztalataim szerint, mindkettő.

Szex illetve laza kapcsolatot akarnak jó sokan. Bár halistennek én nem vagyok tinderre meg ilyenekre szorulva,sosem voltam.

Egyszer léptem fel kapcsolatom előtt kíváncsiságból amit kb 30perc után meguntam és töröltem.

Nincs gond ha valaki szexet v lázat keres,de poén szánalmas számomra ha az van ki T az illetőnek H komolyat keres,azt mégsem

2021. szept. 8. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!