Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritka, h valaki a fokozatos ismerkedést preferálja, ahol valóban a másik megismerése a cél(és nem csak egy kapcsolat)?
Sajnos az a tapasztalatom, hogy nagyon rideg,pragmatikus,tárgyias módon zajlik az ismerkedés, és nem csak a saját tapasztalataim,hanem a környezetemben is ezt látom, férfiak és nők részéről egyaránt. Akik párban vannak többségében görcsösen kapaszkodnak valakibe,mert rettegnek az egyedülléttől, de az igazi szeretetre épülő kapcsolat nagyon ritka.
Nagyon a fizikai,tárgyi világ rabja a többség, és nem is igazán érdekli őket,hogy szellemi,lelki társat találjanak.
Én amúgy az ismerkedés elején könnyen felkeltem a nők érdeklődését, jó külső adottságaim vannak, van saját lakásom, normális munkám, diplomám stb., nagyjából leginkább ezek szokták érdekelni őket(+- egy-két apróság,h van e kutyám,macskám,dohányzom e,akármim amire allergiásak), na és ezek után,hogy ez így kiderült,hogy megfelelek az alap elvárásaiknak, egyfajta türelmetlenség jön elő, hogy akkor legyünk már kapcsolatban. Ami számomra inkább kiábrándító,de semmiképp nem lelkesítő, próbálok lassítani, hogy megismerjük jobban egymást, amire általában kétféle reakció történik, vagy összejön a lány valaki mással,akivel könnyebben kapcsolat lehet, vagy elkezd még durvábban nyomulni, amivel kikerget a világból.
Na persze simán lehet, hogy valamit én csinálok rosszul, pláne ha ez ennyiszer ismétlődik meg.
Nekem sokkal inkább a beszélgetések a fontosak, a szellemi társalgás, illetve, hogy egyfajta lelki kötődés kialakuljon, amihez leginkább idő kell, de mintha ezt sajnálná mindenki. Ha mégis van néhány lány,akikkel elkezdene kialakulni ilyesmi, ott meg kiderül,hogy csak barátként tekintenek rám.
Szóval (sajnos vagy szerencsére) nem úgy működöm, mint egy átlag férfi, és lehet ezt félreértik a nők, mert nálam ahhoz, hogy valakibe belezúgjak előbb barátok kell, hogy legyünk.
Őszintén azért,mert nem szívesen pazarolnék hónapokat egy olyan emberre,akivel lehet nem is lesz semmi.
Én se vagyok híve a gyors ismerkedésnek,csapjunk a közepébe,de ha nem érzem az elkötelezettséget a másik fél részéről egy idő után, inkább hagyom.
Nagyon kiábrándító tud lenni, ha nőként nekem kell folyamatosan a férfi után kaptatnom, hogy legyen már valami, miközben már vannak erőteljesebb érzéseim
Nem tudom milyen életkorú nőkkel ismerkedsz?
Gondolom a fiatalabbak azért sietnek, mert házasodni akarnak (később esetleg gyereket) és mint ahogy előttem is írták, nem akarják az idejüket vesztegetni. 40 körül már nem fognak sietni, aki meg igen az meg azért, mert kétségbe van esve valamiért (pl: elvált és hozzászokott hogy mindig van mellette valaki).
De az is lehet, hogy egy bizonyos séma alapján választasz nőket (tudat alatt), ugyanarra a típusra buksz, ezért futsz bele ezekbe a szitukba.
Ha demiszexuális lennél nem is feküdtél volna le velük. Mi az hogy odaadja magát, te adtad oda magad ilyen alapon.
Amúgy voltál már szerelmes? Mert az amúgy érzésből jön, nem így kicentizve.
Tényleg a centiről jut eszembe, fél éve ismerkedésed után ott is érhetik negatív meglepetések a partneredet, és az is fontos hogy a szex működjön.
Voltam szerelmes, de viszonzatlanul, 3x fordult elő, mindegyik esetben barátság alakult ki először,és abból lettek komolyabb érzések.
Egyébként nem gondolom magam se jobbnak, se rosszabbnak másoknál, nem hiszem,hogy ez akkora érték lenne,amit képviselik, ahogy azt se,hogy ez valami játszmázás volna. Szimplán bennem így alakulnak ki a dolgok, és csak szeretném megtalálni azt a lányt, aki hasonlóan működik. Mindenki más meg felőlem azzal tölti az idejét, amivel akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!