Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, ismerkedéskor valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ismerkedéskor valóban nézitek, hogy egy férfinak milyen állkapcsa van, vagy ez csak egy gyakoris mítosz?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 01:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Elsőre a szemét nézem, aztán az egész testét. Külön az állkapcsa csak akkor tűnik fel, ha olyan, mint vmi Bulldog, vagy nagyon nincs neki semmilyen. Más esetben érdektelen az infó. Az aljzatot szoktam nézni, hogy ne olyan legyen már, mint a Tutamhamonról szerkesztett kép (na, ő tényleg nem volt helyes pali!)
2022. márc. 13. 01:44
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem nézzük, hülye incel sirám, mert van kutatás az ideális/ vonzó arckarakterről, és ebből ennyit szűrtek le.
2022. márc. 13. 01:44
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Heh? Az egesz arcot nezik meg jezus
2022. márc. 13. 02:49
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Én az összhatást nézem, nem az állkapcsot.
2022. márc. 13. 03:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyakoris incel mítosz. Az összkép a fontos.Ha jól belegondolok, arról sincs fogalmam, hogy a vőlegényemnek milyen az állkapcsa 😅.
2022. márc. 13. 04:18
 6/13 anonim ***** válasza:
41%
Ez nem tudatos dolog. Te sem centivel nézed a 90-60-90 arányt egy nőn, mégis minél inkább ehhez közelít, annál jobb lesz. Ne úgy képzeld, hogy tudatosan azon gondolkodik, hogy "hmm, vajon milyen álla van" :D
2022. márc. 13. 05:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nèzzük.
2022. márc. 13. 06:11
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Mégis mivel nem ért egyet, aki lepontozza a hatost? Senki nem úgy ismerkedik, hogy tudatosan agyal arányokon, nekem pl eszembe sem jutna hogy milyen magas lehet a csaj meg hasonlók. Van, aki centikkel gondolkodik ha megpillant valakit, vagy mi!?
2022. márc. 13. 08:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az arcot nézem teljes egészében
2022. márc. 13. 08:34
 10/13 Lachesys ***** válasza:
100%
Az arc fontos, és ehhez hozzájárul az állkapocs. Az más, hogy pl az én pasimnak imádom az állkapcsát, olyan férfias:D incel nyelven chad állkapcsa van :D de nem emiatt szerettem bele..
2022. márc. 13. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!