Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban sok a ‘különcködő’ pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban sok a ‘különcködő’ pasi?

Figyelt kérdés
Sajnos sokszor sikerült ilyenbe belefutnom, akinek tényleg nincs sok ideje, de azt se hajlandó normális programmal eltölteni, az esti találkozók híve. Nekem kell alkalmazkodnom hozzá, mert a vállalkozásán dolgozik már, ‘fontos’ ember ( szülőktől kapta). Még én érzem magam kellemetlenül, hogy 23 éves nő létemre nem vagyok olyan tehetős mint ő, pedig közgazdász vagyok, modellkedtem, 3 nyelven beszélek, nem probléma egy külföldi út, de nőként nehezebb érvényesülni a vállalkozók világában. Nem érzem azt, hogy egy párt alkotva lenne olyan, hogy mi, csak te és én.

2020. jan. 31. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Én is közgazdász vagyok, na és akkor mivan? Érettségivel is lehet valaki remek vállalkozó, közgazdász diplomával is rossz vállalkozó. Nem hinném azt, hogy nehezebb, mitől volna nehezebb egy nőnek vállalkoznia? Ha van egy piacképes ötlete és van hozzá tőkéje vagy tud szerezni tőkét, ezt egy férfinek is szükséges megteremtenie, tehát nem értem azt, hogy mitől lenne nehezebb.

Ezért vállalkozó valaki, mert képes ezekre.

"A vállalkozó az, aki meglátja a káoszban a rendszert."

Ehhez teljesen mindegy, hogy kinek mi van a lába között.

Nem mindenkinek van tehetsége a vállalkozáshoz, sokat tudnék erről beszélni, de nem fogok könyvet írni.

Mindenesetre ne legyen kisebbségi érzésed, mert nincsen valós alapja.

2020. jan. 31. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig egy ilyennel találkoztam, azt is rohadt gyorsan leépítettem, mikor másodszorra kezdett el variálni.
2020. jan. 31. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Napi 8 órában dolgozó villanyszerelő jó megfelel? Nincs cégem és fontos se vagyok. :D
2020. jan. 31. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!