Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy mostmár szinte mindig a szexre tereli a témát a pasi?
Figyelt kérdés
Társkeresőn megismertem egy pasit és november óta találkozgatunk. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, sok a közös bennünk, sokat beszél magáról is, a gyerekkoráról, stb. Már be
mutatott a szüleinek is (velük él) és a baráti társaságával is elvitt már bulizni, ott a barátnőjeként mutatott be. Igaz, arról konkrétan még nem beszéltünk, hogy mi ez ami közöttünk van, komoly-e vagy nem...
Illetve amióta megvolt egy első közös együttlét, azóta a beszélgetések mindig a szex felé terelődnek vagy szexuális töltetűek. Most nem tudom, hogy ez normális-e, szexkapcsolatot akar kihozni ebből az egészből vagy csak szimplán ennyire rám van kattanva hogy nem tud másra gondolni? Honnan lehet ezt tudni?
2020. jan. 25. 15:20
2/3 anonim válasza:
Tipikus pasi? Összetenném a két kezem, ha találnék egy nőt, akinek nem a b**zás körül forog az élete. Egyébként rendezhetünk versenyt is. Én keresek öt férfit, aki kevesebb mint 10 nővel volt, te pedig keress öt nőt, aki kevesebb mint 10 férfival volt. Indulhat?
3/3 anonim válasza:
Ki ilyen , ki olyan....ő ilyen. Ha nem jön be keress olyat akinek nem csak a szex körül forog minden gondolata .(van ilyen....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!