Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk együtt, előtte rengeteget szexeltünk, mostmár csak havi 2 körül mozog az arány. Mit lehet tenni?
elsőre jó lenne ha odaírnád hogy hány éves vagy meg hogy fiú vagy lány? Ne úgy kelljen kibarkóbázni 5 sorból a népnek...
Amúgy meg két esélyes:
- kifelé kacsintgat már a kapcsolatból, esetleg már van is valakije
- nem adod meg neki amit vár/ tapasztalatlan vagy
24 vagyok, ő 28. nem is akartam elkötelezni magam, nálam ez csak úgy jött, jó volt, aztán minek hagyjam el, ha jó? de most meg már nehéz...
előtte is volt egy 3 eves kapcsolatom, de az katasztrófa volt...
Kifulladtatok. Ez van.
Illetve te fulladtál ki.
Rendes veled. Nem ám azt írtad volna, hogy azért nem hagyod el, mert szereted...
Szóval szakítsatok.
Jól érzed, belémbeszélték valamennyire. Nem vagyok manipulálható, de amikor hallom az élménybeszámolókat másoktól(azóta már mind lenyugodtak), akkor elgondolkodok, h b...sszus, lehet hogy nem is tudok szexelni???
Kár lett volna leírnom, magától értetődő h szeretem.
az első barátommal vagyok együtt, majdnem egy éve. remélem sohasem jutok oda, ahova te... de ha már ilyeneken gondolkodsz, akkor már valamilyen szinten ennek annyi.
engem nem zavar,hogy lehet úgy élem le az életem, hogy egy férfival feküdtem le. ezért nem szakítanék, csak hogy "kiéljem magam". ha vége lesz, akkor más miatt legyen vége, ne emiatt...
de szerintem mondd el neki mit érzel. nagyon úgy tűnik, hogy nem fog megváltozni a véleményed, te már nem akarod ezt így, inkább kipróbálnád milyen mással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!