Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasi akibe szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi akibe szerelmes vagyok elég feltűnően kerül. Mostmár valaki osszon ki és téritsen észhez hogy ne menjek utána mint egy kutya!?

Figyelt kérdés
:((( szexre még talán kellek neki ennyi de bármit tesz naiv vagyok hagyom magam kihasználni valaki osszon ki h hülye vagyok és fejezzem be.
2013. máj. 5. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
hülye krva vagy, FEJEZD BE! :D
2013. máj. 5. 21:28
 2/9 anonim ***** válasza:

hülye vagy és fejezd be!

de tényleg

2013. máj. 5. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha hirtelen eltunsz es lefosod, majd eletvidaman elmesz az orra elott csinosan, vidaman kb egy honap mulva, odaloksz egy hellot es nem allsz meg, be fog rosalni. Csak pattintsd le mindig!
2013. máj. 5. 21:30
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!! #3 erre már énis gondoltam:)
2013. máj. 5. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
csak magadat tennéd szánalmassá, biztos vagyok benne, hogy nem ér ő meg annyit. menj és keress egy olyan pasit akinek nem csak egy éjszakára kellesz;)
2013. máj. 5. 21:37
 6/9 A kérdező kommentje:
igazadvan!:) össze fogom magam szedni és holnap ahogy felkelek más lesz minden ezentúl.
2013. máj. 5. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Lóf@aszt lesz más, holnap reggel is ugyanaz a befolyásolható naiv kislány leszel, aki mindig is voltál, mondhatunk neked itt bármit.

Ezt egyedül csak te oldhatnád meg, ha tényleg akarnád, és maradt még némi önbecsülésed.

2013. máj. 5. 22:07
 8/9 A kérdező kommentje:
de más lesz..pl nemrég rámirt vissza se irtam neki.. kiléptem. nekem ez már elvolt határozva szimplán kell h valaki még plusz észhez térítsen.
2013. máj. 5. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Keress mást !!!! Őt meg szard le.
2013. máj. 6. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!