Most már tényleg nem tudom mit tegyek? Valóban lehet egy kutya ennyire "szerelmes"?
Már írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban. Egy éves kan kutyánk kb. két hete nem nagyon eszik. 3 napja egyáltalán semmit, inni iszik, de nem annyit,mint előtte. Nagyon bágyadt, gyenge! Dokinál már kétszer voltunk. Kapott antibiotikumot és étvágynövelőt. Azt mondja,hogy nincs szervi baja, tüzelő szuka van a környékben és azért ilyen! Ergo szerelmes.
Anyóst is aggasztotta, felhívta állatorvos barátját, aki ma megnézi, de telefonon azt mondta,hogy ő nem gondolná,hogy a "szerelem" lenne az oka, mert azért ennyire nem amortizálódna le. Nagyon félünk, napról napra soványabb, és tényleg, szerda óta egyetlen falatot sem evett!
Szerintem sem "szerelme" ez már túlzás szerintem,nézze meg a másik doki akkor majd hátha okosabbak lesztek!
Menyi idős a kutyus?
Köszi!
Hát ez az,hogy ő nem akar menni! Felkelni is alig akar!
Viszem másik dokihoz ma, csak gondoltam megkérdezlek benneteket!
Azért adott neki antibiotikumot, mert amikor legelőször vittük, azt mondta,hogy piros a torka, és zörög a tüdeje, kezdődő tüdőgyuszija van. De szerdán már rendben volt, mégis adott neki megint 3 szurit! Na azóta egyáltalán nem eszik! Attól félek leáll valami belső szerve! Láza nincs. Nem férges, nézte a székletét, de egyébként is rendszeresen kapja a féreghajtót!
Annyi volt,hogy két hete séta közben ment a hasa, meg hányt ilyen fehér tejszerűt. De csak akkor. Legalább is utána nem láttuk, de kb. utána kezdett rosszul lenni!
Egy éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!