Szerelmes kutya tegnapról? Fejlemények?
Gondoltam leírom,hogy mi történt tegnap!
Hát nem semmi kálvária volt tegnap! Szóval elvittem egy másik dokihoz. Ő egyből azzal kezdte,hogy parvo-s a kutya, és nem biztos,hogy megmarad. Kérdeztem,hogy ha megkapta az oltásokat, hogy lehet parvo-s. Mondta,hogy biztos,rossz oltást kapott. Sajnos mi hülyék, elhagytuk az oltási könyvét, kaptunk másikat, de oda csak a 3. oltást írta be anno a doki. Na mindegy, adott 3 szurit, ebből az egyik szteroid, amire mondta,hogy ettől sokat fog inni, tegyünk a vizébe majd egy kis szőlőcukrot. Hát reméli, hogy megmarad. Na itt már nagyon sírtam. Ja, mért lázat és azt mondta,hogy lázas. Mondtam,hogy a másik doki is mérte kétszer, de nem volt az!
Amikor kijöttünk felhívtuk azt a dokit (párom barátja), aki anno az oltásokat adta és mondta,hogy nem hülye, tudja mit adott a kutyának és nem lehet parvo-s. Meg,hogy vigyük vissza az első dokihoz,mert őt elismeri szakmailag, a másik meg soha nem talál el semmit, kis állatot meg nem is vinne hozzá. Visszamentünk, csinált labort. Nem voltak rossz eredményei, nyilván a vesére vonatkozó érték nem annyria volt jó, de ez érthető is ugye! Mondta a doki,hogy higgyük már el,hogy fiatal kutya és a hormonjai ennyire befolyásolják az étvágyát. Mondta,hogy ez nem parvo, mert annak más tünetei vannak, meg eleve egy éves kutya nem nagyon szokott parvo-s lenni. Ő is mért lázat, neki nem volt lázas!:)
Na mindegy, adott neki megint valami két szurit, és tegnap este már egy picit evett. Csak most meg azt nem tudjuk,hogy a szteroid miatt evett, amit a másik doki adott neki, vagy azért amit ez a doki adott neki? A lényeg,hogy evett! Nagyon örültem neki! Ma még nem tudom,hogy evett,mert a férjemmel van otthon, de mindjárt hívom.
Köszi! Nem láttam a székletét sajnos! Majd ma figyelem! Az a gond,hogy ugye napközben dolgozunk. Este amikor hazaérünk, akkor beengedjük. Akkor nyilván nem kakil. Szóval nem tudom, de nem hiszem, hogy az lenne a baja!
Hányni sem hányt, bár szegény nem is tudna mit! Nagyon kétségbe vagyunk esve!
Szép kis kálváriát jártok....
Ha volt labor és nem mutatott ki gondot, valószínűleg tényleg csak szerelmes az eb.
Nagyon sok kutyát ismerek, amelyek egyáltalán nem esznek, amikor tüzelő szukát éreznek a közelükben.
Ha sétálni is viszitek, ott is érezhet bőven más szukák jeleit.
Ha ennyire érzékeny, ha elmúlik az egész, ajánlatos lenne ivartalanítani, mert nagyon valószínű, hogy a nagyobb tüzeléses időszakokban meg fogja ismételni a mostani állapotot.
Egy kutya NEM lehet szerelmes,ezt lassan megérthetnétek már.
Az ösztönei dolgoznak,ettől lehetnek a problémák.
Véglegesen csak az ivartalanítás segíthet,ha nem akarjátok ezt végigjátszani évente kétszer.
Köszi az érdeklődést!
Hát nem mondhatnám,hogy jól van. Pont most kap infúziót! Kedd óta kétszer evett egy kevéskét. Az a baj,hogy inni is keveset iszik. Kérdeztem a dokit,hogy őszintén mennyi esélyt lát rá, hogy megmarad. Mondta,hogy sokat!
Már nagyon ki vagyunk a férjemmel, és egyfolytában sírok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!