Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem a pasi? Többször elutasitottam, és mostmár nem áll velem szóba se, pedig rájöttem hogy ő kell nekem. Mit tegyek?
EZ NEM IGAZ, légyszives, ne mérgezd a férfitársaink lelkét, hogy a bunkó pasi kell a nőknek!!!
Mindenesetre tanulságos, mert énis igy vagyok, mármint én vagyok a pasi, akit lepattintottak... bunkó ugyan akkor sem leszek, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy igy el lehet érni bármit is, csak elrúgnám a hölgyet mégjobban... de most elkezdem lefosni, és ha sikerül, megirom privátban, ok?
Na, őszintén, nem tudom milyen nő vagy, milyen a pasi, egy dolog izgat: ha megint normális lenne veled, tehát összejönnétek: akkor is érdekelne?
Egyébként sajnálom, mert tipikus rossz reakció egy pasitól a megsértődés, sokan igy teszünk. Ha nagyon kell, állj elé sirva, hogy elrontottad, aztán lesz ahogy lesz.
Előző:
Talán mert nem a másik nem a fontos számotokra, és nem is konkretice az a pasi, hanem csak a hódítás. Ha "megvan" az illető, onnantól már nem is kell, mert nem tudtok vele mit kezdeni. Hiszen nem Ő kellett, hanem csak a tudat, hogy megszereztétek.
mindenesetre tanulságos, hogy a kérdés kiírója nem tud reagálni. Mert olyan van, hogy valamit természetesnek veszünk, aztán ha nincs, akkor "hoppá!" vagy ez egy női dolog, hogy "mit képzelsz, hogy leszarsz? "
en mondjuk már többször viselkedtem igy lányokkal, akik nem akartak esélyt adni. Soha, semmi ilyenből nem lett semmi :)
illetve most talán, még úgy látszott, elege van belőlem régebben. Eltüntem előle, most kicsit ő fut utánam :) lehet ezekben a dolgokban valami - node ha összejönnének, akkor a kérdezőnek is fog annyit érni a pasi, mint most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!