Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, ha lenézi a környéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha lenézi a környéket a pasi, akivel randizom?

Figyelt kérdés

Régóta randizom egy fiúval, minden szuper, de mindig megjegyzéseket tesz arra, ahol lakom (8.kerben van lakásom), o Budán lakik albérletben. Engem nagyon zavar, mert nem érzem ettől "nyominak" magam, másnak még ez sincs, s különben is eszembe se jutna ilyen miatt lenézni mast. Ti hogyan kezelnétek?

23/N

2020. jan. 15. 17:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szóval úgy kell elképzelni, hogy ilyen lekezelően beszél róla, meg kirohog..
2020. jan. 15. 17:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó és tiszteletlen dolog tőle, ez nyíltan megmutatja, hogy egyáltalán nem tisztel téged. Meglehet a véleménye a "nyóckerről", ahhoz joga van, de ahhoz nem, hogy egy ilyen dologgal bántson téged, amikor pontosan tudja, hogy ez neked rosszul esik. Biztos, hogy egy ilyen emberrel akarsz randizni?
2020. jan. 15. 17:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Nyocker,nem nyocker, más kerület sem különb, maximum a budai részek, csak sajnos ez az ő agyaig nem jut el. Ráadásul én sem nevetem ki, csak mert 3 emberrel lakik együtt..már nagyjából együtt vagyunk, úgy tűnik, szeret, de mégis néha poénból vérig aláz.
2020. jan. 15. 17:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon türelmes vagy, én már az első megjegyzés után befejeztem volna az ismerkedést vele. :-)
2020. jan. 15. 17:22
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Én is szeretem az olyan csajokat akiket lehet alázgatni. Irigylem a pasidat.
2020. jan. 15. 17:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerethet, ha közben ennyire élvezi, hogy bánthat.. Ezen gondolkozz el kicsit alaposabban.
2020. jan. 15. 17:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel téged is lenéz!

Mond neki, hogy vegyen vagy béreljen neked budai lakást!

Ha nem tud/nem akar, akkor kussoljon, főleg, hogy ő meg Éjjel - Nappal Budapestet játszik.

2020. jan. 15. 18:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem normális. Másban is biztos majd megpróbál ledominálni, "csökkenteni az értéked".

AMúgy nincs A Nyócker. Teljesen más a Hős utca és környéke, mint pl. a Corvin sétány vagy Kiskörúti szakasz.

2020. jan. 15. 18:38
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem normális. Az a baj, magyarország háromnegyede rabszolgának van betanítva, s ahelyett hogy többre vágynának, még ki is kérik maguknak a jó kis zsíros kenyeret, meg a krumplifőzeléket, a diplomásokat meg köpködik, holott egy hivatali dolgot képtelenek egyedül elintézni. A nyolcker egy putri, mit dicsérjen rajta? Amiatt ne érezd magad nyominak, hogy ott laksz, nyilván nem mindenki kastéllyal a segge alatt születik, de ha ezzel beéred és erre vágysz, akkor szerintem is nyomi vagy.
2020. jan. 15. 19:13
 10/13 peca1000 ***** válasza:
100%

Mond meg neki, hogy ő már mekkora lúzer, hogy még saját lakása sincs, és több emberrel lakik albérletben.

Többet nem fog cseszegetni.

2020. jan. 15. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!