Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az incelek akik csak külsejük miatt incelek, azoknak mit lehet tenniük a mai világban, ahol minden nő csak egy (max néhány) kép alapján választ?
Hiába jó az élet minden más területén egy férfi, ha nem jó a külseje akkor egyből megy a kukába. Interneten is de élőben is.
Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Ha amúgy minden másban jó vagy, csak a külső nem megnyerő (nőknél ez nyilván nem gond, mert bármilyen csúnya lányra bőven van kereslet) de egy férfinál ez egyenlő a piacról való teljes kiértékelődéssel.
Van valami megoldás erre?
Hát figy, ha a pl kis grofóról is tudtak olyan fotómontázst kreálni, hogy majdnem még én is megkívántam 100 kilós pasaként(nem biztos azért), akkor senki sem lehet esélytelen.
Ha valaki belülről is szép, képes megváltozni annyira, hogy a legfifikásabb nőt is meggyőzi.
Nincs mit tenni sajnos.
Végig kell nézni ahogy a csinibaba felszedi chadet, helyébe képzelni magad miközben az asztal alatt recskázol.
Vagy prosti. Vagy ha nagyon sok pénzed van golddigger.
Vagy filippinó lány útlevél biznisz.
7
Ez tudod, hogy öngyilkosságra való buzdítás és a bűntetőtörvénykönyv szerint bűntetendő?
8
Az hagyján, hogy ilyen a rendszer, de még téged is tesznek meg felelőssé ha nem jönnek össze a numerák vagy legalább egy barátnő.
Lúzereznek, aláznak, még szharabbá teszik amúgy is sanyarú sorsod.
Utálatos génszelekciós majmok.
A szemükben emberileg is csak annyi vagy és annyit érsz amennyit az arcod.
Tehát születésed pillanatában eldől miként fognak hozzád viszonyulni és ha csak nem vagy Teréz anya lelkületű akkor előbb-utóbb meghasonulsz és elkezdesz utálkozni. Nekem 32 évesen következett be a törés, van akinek fiatalabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!