Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az incelek akik csak külsejük miatt incelek, azoknak mit lehet tenniük a mai világban, ahol minden nő csak egy (max néhány) kép alapján választ?
Hiába jó az élet minden más területén egy férfi, ha nem jó a külseje akkor egyből megy a kukába. Interneten is de élőben is.
Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Ha amúgy minden másban jó vagy, csak a külső nem megnyerő (nőknél ez nyilván nem gond, mert bármilyen csúnya lányra bőven van kereslet) de egy férfinál ez egyenlő a piacról való teljes kiértékelődéssel.
Van valami megoldás erre?
"De hogy lehet egy tényt tagadni?"
Hol tagadtam bármilyen tényt? :D
"Az itteni nők többsége is beismeri, hogy a szexuális vonzódás az elsődleges párválasztáskor."
Én is beismerem. Ez a normális.
Tovább megyek: Azt viszont soha az életben nem fogom beismerni, hogy ezért én felszínes lennék vagy ne lenne fogalmam a szeretetről, vagy attól kevésbé lenne értékes, lelkileg tartalmas a kapcsolatom, mert vonzódom a páromhoz és élvezem vele a szexet.
" változások következzenek be és elérni, hogy ne ösztönszerű hanem szívből jövő legyen a párválasztás."
Nem zárja ki egymást a kettő. Nemcsak akkor lehet szívből jövő, ha az égvilágon semmi szexuális vonzalmat nem érzek a másik iránt.
Ilyen rohadt nehéz ezt felfogni?
Párkapcsolatban élek 10 éve, sokkal több fogalmam van a szeretetről, összetartozásról, mint egy incelnek, akinek soha az életben nem volt senkije és itt pattog nap mint nap. A párommal összejöttünk fiatalon, szerelmesek lettünk egymásba, majd emellett egy külön utat bejártunk, aminek során mély szeretet alakult ki közöttünk. Mindent együtt teremtettünk meg, együtt lettünk igazán (nemcsak törvényileg) felnőttek. Mindenben összetartottunk, egymás mellett voltunk a bajban, vagy nagy döntések, stresszhelyzetek előtt és felsegítettük egymást a padlóról, ha kellett. Eszem ágában sem lenne pl. megcsalni, bántani őt, ha pedig vége lenne a kapcsolatnak, az egy komoly törés lenne, mivel már ugyanolyan családtag számomra érzelmileg, mint a szüleim, testvére. Nem cserélgethető, nem pótolható.
Ha valaki bármilyen tiszteletlen okoskodást próbál nekem nyomni, hogy mi nem élünk szeretetben, csak a szexuális ösztönök felszínes kiéléséről szól a kapcsolatunk, akkor az a minimum, hogy mosolygok rajta egyet. Ha folytatja, akkor meg is alázom.
Ha pedig valami szélsőséges elmebetegek egyszer hatalomra jutnak, és úgy döntenek, hogy valami ronda szűz incel méltóbb arra, hogy a párja legyek, és kirendelnek egy ilyenhez, akkor az első adódó alkalommal végzek vele. Ilyen rohadt egyszerű.
"Rohad a belsőd. "
Szerintem meg annak rohad, aki elvenné más döntési jogát és elszakítana másokat egymástól, vagy semmibe veszi mások érzéseit.
"És még azt hiszed, hogy a barátod nem a külsőd miatt szeret és nem csak a szexuális vonzalom tart össze. Pf. Egyesek mennyit hazudnak maguknak."
Nemcsak hiszem. :)
"Ellenben ha nem volt szexuális vonzalom az elején akkor minden"
Ha nem volt szexuális vonzalom, akkor az barátság.
Komolyan ilyen rohadt nehéz felfogni, hogy egy párkapcsolatnak az IS része?
"Bizonnyal 10 év után sem az tart össze hanem valami mélyebb."
Nyilvánvaló, le is írtam.
"Esélyes, hogy emiatt a szebb emberek kapcsolatai felszínesebbek mert mindig ott a lehetőség, hogy a szex tartja össze őket. De ez nem kapcsolat hanem szexkapcsolat, viszony esetleg tranzakció."
És akkor én vagyok a fasisztoid elmebeteg, én rohadok belül. :D
"Ezért mondom, ha elsősorban szívből jövő lenne a párválasztás és nem testiségen alapuló akkor az sokkal mélyebb és tartósabb lehetne."
Ezzel az erővel akkor állj össze férfiakkal, ha szerinted az a "szívből jövő", ha nincs szexuális vonzalom.
"Mit gondolsz miért van ennyi válás???"
Hát ez "kissé" komplexebb kérdés. :D
A válásoknak biztonsíthatlak, hogy egy kis %-a történik amiatt, hogy külső alapján jöttek össze a felek, aztán később kiderül, hogy nem képesek együttélésre egymással hosszabb távon.
A nagyobbik része nem emiatt van, kb. végtelen féle dolgon tud elcsúszni egy kapcsolat, és egy ideje már válni sem szégyen.
Alapból nehéz olyan kapcsolatot kialakítani, ami hosszabb távon működőképes tud lenni olyan formában, hogy nemcsak összehozzák, hogy ne gyűlöljék egymást, vagy meg tudjanak lenni egy légtérben a gyerekek kedvéért, hanem mindkét félnek még boldogságot is okozzon. Ezért meg kell dolgozni. És igen, ennek része a szexualitás is valamelyest. Önmagában nyilvánalóan nem elég, de része. Főleg, ha monogám kapcsolatban szeretne élni az ember és fontos számára a hűség is, de szenvedni sem szeretne. Akkor bizony célszerű vonzódni egymáshoz és fenntartani a vonzalmat.
"Ennek ellenére kérlek ne töröljétek hadd lássa a világ, csak nem értem a kettős mércét!!"
Nincs semmilyen kettős mérce.
Amit én tennék, az normális reakció. Egy olyan FIKTÍV szituációról volt szó, hogy olyanok kerülnek hatalomra, akik elszakítanak a páromhoz, és "kirendelnek" valaki máshoz. Az, hogy álmában simán kinyírom, teljesen minősíti magát a tettet, hogy odarendeltek.
De ilyesmről jelenleg szó sincs, azzal vagyok, akivel akarok, a beteg fajtátok max. megerőszakolni tud, ha akar, és arra is teljesen normális válasz a fizikai retorzió, amit tennék lehetőség szerint. Még jogilag is megállja a helyét az önvédelem.
"Igen de az is érdekes, hogy a gyereknek csonka családban kell felnőnie csak mert a szüleinek derogált masztizni mikor kiderül, hogy már azelőtt megfogant mielőtt megismerték volna egymás belsőjéz a szülei."
Mivel szociális és érzelmi analfabéta vagy, nem tudod, hogy létezik olyan, hogy az emberek változnak, másképp alakulnak az elképzeléseik, mint azt fiatalabb korukban hitték. Vagy teljesen más irányba fejlődik a személyiségük. Vagy egyszerűen csak félre is lehet egymást ismerni, nem minden ember egyforma képességű emberismeretben , legyen akár nő, akár férfi.
Millió oka lehet egy válásnak.
"Alapból elkeseredett és teljesen reménytelen életű ha a szabadságvesztést kockáztatva közösül veled,teljesen offos már a lelke.Ha te megnyomorítod fizikailag akkor csak igazolod miért tette hiszen még tovább csökkented az esélyét hogy kelljen még egyszer az életben bárkinek is mert mondjuk már gyereke se lehet."
Szegéééény erőszakoló! :'( Most megsajnáltam nagyon... Még ilyet!
"férfiak millióinak elmagányosításáért "
Szóval még az se lenne elég, ha egy incelt bevállalnék? Milliókat kell? :D
"Nekem soha senkit nem lenne gusztusom megerőszakolni,nem mennék el odáig de ha valaki elintézne egy ilyen nőt mint te azon semmit se tudnék csak röhögni. Főleg amikor a pasikád jól otthagy mert a trauma miatt nincs már annyi kedved bszni a tökéletes testével és lényével."
Nagyon rendes jófiú vagy, nem értem, miért nem kellesz azoknak a mocskos, rohadt nőknek! Tényleg... Szerintem a világ legjobb párja lennél, minden nőnek ilyen társ kellene, melletted aztán érzelmi biztonságban, szeretetben élne egy nő. :) Csak ugye nem szívből választanak, és az arcberendezésed miatt nem kellesz, kihagynad egy rejtett kincset. :( Szomorú történet! De szerencse, hogy te nagyon sokat tudsz a legnemesebb emberi érzésekről, és tiszta a lelked.
"Mindez csak azért minősül erőszaknak mert olyan az arfelépítése amilyen? Ha ennek ellenére kedves, humoros és segítőkész akkor is erőszaknak minősül?"
Akkor minősül erőszaknak, ha én megmondtam, hogy nem akarok szexelni, szóltam, hogy álljon le, ennek ellenére pedig beteszi nekem a farkát bármelyik testnyílásomba, vagy már az is elég, hogy erőszakkal a bugyimba nyúl és a nemi szervem szadizza. Az, hogy én milyen okból mondok nemet, teljesen mindegy, ha olyan okból mondok, hogy sárga a pólója és én nem szeretem a sárga színt, vagy mert nekem épp hotdogot van kedvem enni, akkor sem teheti belém a farkát. Nemcsak én mondom, hanem jelenleg a jog is. De amúgy, aki csak a törvény miatt nem teszi, amúgy teljesen oké megdugni mást, ha neki nem elfogadható az indok, amiért a nő teszi, az rohad belül, nem én. Olyan férfi, akinek minimálisan is van értékelhető lelke, nem teszi bele olyanba a farkát, aki nem akarja, sőt, könyörög, hogy ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!