Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy egy pasi nőnek lát engem vagy csak egy havernek?

Figyelt kérdés
Nem merek rá kérdezni. Majdnem mindennap ír. Jófej, kedves és mindig azt mondja aranyos vagyok. De ez önmagában nem sokat jelent. Aranyos lehet egy szomszéd néni is. Van amikor fura és kedveltlen. Néha olyan érzésem van, h imponálni akar nekem, de semmilyen szexuális témát nem hoz fel így nem hiszem h csak megdugni akar. Ahoz túl sok energiát áldoz és túl sok infot oszt meg magáról. Együtt fogunk dolgozni hamarosan külföldön egy szállodában. Nem merem bele élni magamat, h ő akar bármit is. Szimplán lehet csak jófej velem
2023. ápr. 7. 23:31
 1/9 A kérdező kommentje:
2db bókot mondott összesen. Milyen jó látni, h valaki ilyen házias és szeret főzni és azt, hogy nagyon kellemes jó hangom van. Szereti hallgatni
2023. ápr. 7. 23:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem majd alakul, de nem élném bele magam a helyedben.. még
2023. ápr. 7. 23:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Dobj neki egy olyan labdát amit le tud ütni. (Ilyen apróbb flörtre gondolok.)
2023. ápr. 7. 23:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokan várnak arra, hogy a másik lépjen közelebb, nem kockáztatnak ennél többet, mint amit ez a fiú is.

És inkább csak igazodnak a másik elvárásaihoz.

Gondold végig, hogy viszonoztad-e neki ezeket valamilyen egyértelmű módon.

Ha tetszik neked, akkor itt az ideje a viszonzásnak!

2023. ápr. 7. 23:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Sokszór bókoltam neki. Apróbb flört is volt. Persze a kérdés, h ő vajon annak vette e. Vagy milyen kérdést tegyek fel amiből megtudhatnám ezt? Kerek perec nem merem megkérdezni, mert ha meg csak én képzeltem többet ebbe akkor lehet elkerülne
2023. ápr. 8. 00:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel együtt fogtok dolgozni, egymásra lesztek utalva, lehet, ő is attól tart, nehogy megromoljon a viszony.
2023. ápr. 8. 00:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Aki vonzódik hozzád, nem csak csetelni akar, hanem személyesen is látni. Személyesen pedig elég egyértelmű jelek vannak, hiszen olyankor teljesen másképp nézel a másikra, máshogy reagál ha megérinted, másképp ölel.

Hogyha viszont csak cseteltek és egyikőtök se szorgalmazza a minél több személyes programot, akkor nem akar semmit.

2023. ápr. 8. 07:25
 8/9 anonim ***** válasza:

A férfiak nem nagyon szoktak bókolni úgy nőknek, hogy nem éreznek irántuk valami vonzalmat. Az illető jelei szerintem igéretesek egy párkapcsolatra, de ezt nem lehet biztosan tudni: van, hogy a férfiak se tudják, hogy mit akarnak... Viszont az ilyen flörtölgetésben pont az a jó, hogy anélkül tud az ember fokozatosan közelebb kerülni a másikhoz, hogy egyértelműen ki kéne mondania a szándékát (ha egyáltalán vannak már). Amolyan tapogatózásként kell ezt felfogni, a társkeresés normális velejárója. Ha van szimpátia mindkét oldalról, akkor ez segít abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, jobban megismerjétek egymást. Aztán idővel minden kiderül. Ami fontos, hogy nem szabad a másiktól semmit elvárni. Ez csak egy ismerkedés, amiből még minden kijöhet. Tapogatózni lehet, de nem szabad megharagudni a másikra, ha mégsem lesz belőle kapcsolat. Max. marad belőle barátság.

F

2023. ápr. 8. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha találgatni kell, akkor megette a fene az egészet. Egy szerelmes férfinál nincs kérdés, nincs kétség.
2023. ápr. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!