Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány a közelembe sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány a közelembe sose néz rám, vagy csak egy - egy pillanatra. Viszont messziről meg konkrétan látom hogy néz az mit jelent?

Figyelt kérdés

2023. márc. 15. 15:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem mer közeledni hozzád, de szívesen tenné. Próbálkozz!
2023. márc. 15. 15:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy vagy tetszel neki, vagy azt fürkészi hogyan lépjen le.
2023. márc. 15. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:
* Azt, hogy vagy tetszel neki, vagy azt, hogy azt fürkészi, hogyan lépjen le, és azt lesi, hogy mikor nem nézel oda, hogy ne vedd észre, mikor ki oson az Exit ajtóig.
2023. márc. 15. 15:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Nem vagyok leprás mert az anyjával meg elbeszélgetek. Csak a lány olyan távolságtartó. Messziről meg látom hogy néz. Nem értem miért.
2023. márc. 15. 15:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha leprás lennék meg valami baja lenne velem akkor az anyja nem beszélgetnek velem. Vagy tévedek?
2023. márc. 15. 16:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Rádnézeget ahogy összevissza nézelődik vagy kifejezetten megbámul? Nem ugyanaz, vigyázz mielőtt bemeséled magadnak a dolgokat!
2023. márc. 15. 16:02
 7/14 anonim ***** válasza:

Kérdező volt itt egy lány akit az anyukája össze akart boronálni a sráccal akivel ő jóban volt, de a lány nem akarta,de nem tagadta amúgy, hogy a srác jól néz ki csak hát na.

Ez is lehet mögötte, hogy anyukáját ismeri kíváncsi rád, de azért hűvösen tartja a távolságot,mint a jégcsap.

De az is lehet, hogy csak rád nézett,miért nem kérdezed meg az anyukáját, vagy miért nem mész te oda hozzá és kezdesz el vele ismerkedni.

Amúgy 6-os az ilyen rád nézésnél is lehet félreértésbe kavarodni, van hogy csak elbambul az ember. Nekem csoporttársam tök kínos fejjel mesélte, aki mellettem ült, hogy fáradtan maga elé révedt, és csak percekkel később vette észre és lett tudatában hogy a tanár úr ágyéka volt a révedése útjában és, hogy de ciki most mit gondolhat a tanár.

Hagy ne mondjam kacagással oldottuk ezt a kínt.

2023. márc. 15. 16:12
 8/14 A kérdező kommentje:
#6 Ha az anyja meglát odajön hozzám beszélgetni. Ezt lássa is az adott lány, viszont az egészet levegőnek nézi. Aztán elmennek az anyjával haza akkor arra nézek 50 méterre látom hogy a lány néz. Mást nem nézhet, mivel nem volt ott senki. Az anyja nem fordult vissza. Nem értem én ezt
2023. márc. 15. 16:18
 9/14 anonim ***** válasza:
7. Így már én is jártam, elbambulást is lehet bámulásnak érzékelni valóban.
2023. márc. 15. 16:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Na ezért írtam,hogy ne ezen rugózz, hanem batyogj oda udvariasan, hogy szia te vagy xx anyukájának a lánya, de sokat mesélt rólad anyukád, gondoltam ide jövök hozzád beszélgetni, remélem nem veszed tolakodásnak.
2023. márc. 15. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!