Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem szakit csak ignoral...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szakit csak ignoral annak mi a lelki jelentese a reszerol?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell hogy egy nagyon intelligens, okos ferfirol van szo aki szandekosan sosem bantana engem...

Szerintem nem tudja nekem kimondani hogy vege, es ezert ignoral. Semmi energiajaba nem kerulne leirni hogy vege de nem teszi.

Csak nem tudom, ha azt akarja hogy tovabblepjek miert nem kuld el?

Tenyleg nem ertem.

Es azt ne is irjatok hogy azert mert mar annyira sem erdeklem mert ha igy is lenne, akkor is leirná, ismerem.

febr. 15. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Az, hogy egy beteg szardarab.
febr. 15. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyèbkènt igen,nincs egèszsèges lelkivilága,talán megrèmült a kötődèstől,ezèrt inkább menekül.

Valószínűleg nem akar megbántani,ugyanakkor nem tűnik fel neki,hogy èppen a csenddel kínoz a legjobban...Hidd el,az ilyet jobb útjára engedni! Hiszen az intelligencia mit sem èr,ha lelkileg sèrült az illető,ezèrt másokat is megsebez.

febr. 15. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És te miért nem mondod ki hogy vége, ha egyszer tudod, hogy nem akar veled lenni? Neked sem jó ez a szituáció, te is kiléphetnél.
febr. 15. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hullámzó kedélyállapotú. Most ilyenje van, de jobb formájában jó leszel még.
febr. 15. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem tud megfelelően kommunikálni. Nem kell megvárnod, hogy ő mondja ki, hogy vége. Nyugodtan megteheted te is.
febr. 15. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Most ez megint olyan valami mint az előző kérdés valahol, hogy volt pár randi, de ugy van előadva mintha párkapcsolat lett volna?
febr. 16. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Mennyi ideig voltatok együtt, és mennyi ideje ignorál?

Azt érted ez ezalatt, hogy ő magától nem keres huzamosabb ideje, vagy azt is, hogy ha te írsz vagy írtál nekik korábban, vagy felhivtad telefonom, akkor arra sem reagált?

Lehet hogy ő sose tekintette ezt komoly kapcsolatnak, csak laza ismerkedésnek, kellemes időtöltésnek. Ettől függetlenül gyáva és eléggé gerinctelen viselkedés kivárásra játszani, hogy majd rájössz magadtól, hogy ez ennyi volt, ahelyett, hogy elmondaná őszintén, hogy mi a helyzet. Számomra ez elég távol áll attól, ahogy egy intelligens ember viselkedik és bánik másokkal.

febr. 16. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy kényelmes és gyáva.
tegnapelőtt 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!