Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ghosting hosszabb viszonynal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ghosting hosszabb viszonynal az szakitas vagy gondolkodasi ido?

Figyelt kérdés
Minek mondanatok? Ez 1 gondolkodasi idonek hasznalt visszavonulas, vagy konkret szakitas?

jan. 22. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Aki kell,arrol gondolkodas nelkul tudom,h kell nekem.

A gondolkodasi ido a narcisztikusok erzelmi zsarolas eszkoze. Nyugodtan szakits azok utan .

jan. 22. 23:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, én az esetek többségében letiltanám az ilyet. Nem fogom magam olyanokért törni, akik ignorálnak.
jan. 23. 00:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az minden esetben, bunkóság.

Bármi is a szitu, legalább egy szót ott lehet hagyni, hogy tudja a másik mi is van, miért következik szünet vagy van vége.

jan. 23. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem nárcik tünete mivel azok pont hogy kontroll alatt tartanak mindenkit nem vonulnak el mindig képven akarnak lenni.

Amugy aki ilyennkétkedésekben hagy az toxic mérgező. A tpxic mérgezö embereket pedig alap kerülni mert leépítenek csak.

jan. 23. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Azért gondolhatja hogy nárcik módszere, mert ott lenne tipikusan az, hogy elvárná hogy még a sértett fél kaparjon utána, meg kérjen bocsánatot attól, aki a bajt okozta. Meg ugye csenddel verés is az ő eszközük, ha nem a tényleges ghostingból indulunk ki, hanem csak olyan játszmából, hogy nem ír.

De csinálja ezt már boldog boldogtalan, hatalmas divat lett a ghosting, és ja, akár egyesek még hosszabb kapcsolatot is képesek ezzel lezárni. Undorító, kicsinyes és önző jellemtelenség, de terjed mint a fene. És ha minimálisan is tekintettel lenne rád kérdező, akkor minimum megírta volna ezt, hogy neki idő kell, vagy tartsunk szünetet (ami szintén sunyi, megalkuvós kamu, általában dug valakivel és csak utólag szól neked hogy ja tényleg, akkor legyen vége), szóval ez a történet sajna számodra sehogy sem jelent jót. Ha nem ghosting csak csenddel ver akkor azért, ha így képes szakítani akkor azért, ha meg csak beközlés nélküli szünetnek szánja, akkor azért. Mindhárom esetben egy aljas féreg az ilyen a szememben. Szóval részvétem, hogy egy ilyen emberrel kellett végül is együtt lenned. Az álca végül mindig lehull, ha nekik már nem áll érdekükben a kapcsolatot működtetni.

jan. 23. 00:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem narcik bakker.

Pasiban azok feltékenyek 2 percre se engedik el a nőt.

Főnökben meg olyanok hogy még a wc re is utánamennek a kollegaknak pletykáknak is.

Szinte bele vannak betegedve abba is ha kivannak vonva a forgalombol es nem lehetnek mindenhol jelen.

jan. 23. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:

A ghosting az ghosting. Nem dimenzionálnám túl, aki szó nélkül otthagy annak egyszerűen nem vagy túl fontos. Az hogy mit akar, az teljesen mindegy, mert teljesen biztos, hogy nem téged. Általában akinek gondolkodási időre van szükséges, de fontos neki a másik, az ezt így megírja, hogy ne tartsa bizonytalanságban.

(Amúgy én nem tartom olyan rossz dolognak, de szerintem ha valaki már 3-7 napja nem keres, akkor szépen engedd is el. Akinek fontos vagy az mindenképpen keresni fog, hacsak nem valami nagyon kivételes eset történik, de azokra meg kár alapozni.)

jan. 23. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!