Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok is létezik az a gondolkodásmód, mint a férfiaknál, hogy "nem tetszik külsőre annyira, hogy járnék vele, de szexben azért benne lennék"?
Figyelt kérdés
nov. 10. 22:59
1/25 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok igénytelen és szexéhes, primitív állat.
2/25 anonim válasza:
Nem, sőt, ha külsőre tetszik, még az se elég.
3/25 anonim válasza:
Szintén nem mert ha nem tetszik akkor nincs nálam olyasmi, hogy kevésbé tetszik, de azért jó lesz szexre. Vagy tetszik, vagy se. És nyilvánvalóan ha tetszik akkor kapcsolatban gondolkodok és nem szexkapcsolatban, vagy egyszeri menetben. Tudom, te csak a külsőre érted a kérdést, de nálam a belső is ugyanúgy fontos.
4/25 anonim válasza:
A-a, a szexért is szintén meg kell dolgozni a férfinak. (:
5/25 anonim válasza:
hát pont hogy tetsszen külsőre, ha már ahhoz kellene, hogy dugjunk.. ne szórakozzunk már. ha csak szex van, sokkal több értéke nem lehet, mint a kinézete, najó meg hogy hogy bánik velem. de kapcsolatban azért kicsit fontosabb a jellem, személyiség...
6/25 anonim válasza:
Nem, pont fordítva, ha csak szexre kell, akkor 11-esnek kell kinéznie. Ha kapcsolatra, ott a belső is számít.
7/25 anonim válasza:
Nem, ilyen nincs. Ha külsőre nem tetszik eléggé akkor nem lesz szex se, ha külsőre tetszik de belsőre nem annyira, hogy járjak vele, akkor lehet csak szex. De még belsőre is tetszenie kell annyira, hogy minimum szórakozató legyen a társasága és ne legyenek számomra taszító személyiségjegyei, mert attól is kiábrándulok.
8/25 anonim válasza:
Nem, ez már csak azért sem igaz, mivel a női és a férfi szexualitás nagyban különbözik.
A férfiak látványra izgulnak fel és hajtja őket a fajfenntartási ösztön.
A nők első sorban érzésekre, érzelmekre izgulnak, azaz zömmel érzelmi kötődésnek kell lennie, tehát olyannal fog elmenni, akiben ezek megvannak. Többnyire olyan jellemzőket keres, amelyek biztosítják az utód biztonságos felnevelését - pl. stabil anyagi háttér, jó genetika.
9/25 anonim válasza:
8# Akkor én biztos valami médium vagyok és a tudatalattim tudja, hogy x személy akivel maximum köszönőviszonyban vagyunk, biztos pénzes, intelligens, erős és társai és azért fantáziálgatok róla szexről, nem azért, mert szimplán bejön. Hagyjuk már ezeket a baromságokat. A jó genetika maximum oké, de biológiailag nem izgul senki a jó anyagi háttérre.
10/25 anonim válasza:
Hát én aszexnek hittem magam, amit nem lett olyan pasim, akire jó ránézni. Mindenkit felizgat a látvány, de nem mindig elég ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!