Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Nálatok is létezik az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nálatok is létezik az a gondolkodásmód, mint a férfiaknál, hogy "nem tetszik külsőre annyira, hogy járnék vele, de szexben azért benne lennék"?

Figyelt kérdés
nov. 10. 22:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Külső miatt nem.De a férfiak nagy része csak szexre kell.Szerelmes csak nagyon ritkán vagyok,de akkor se biztos,hogy összeillünk.

Külsőre és korra elég változatos partnereim voltak.A lényeg,hogy az van,amit én akarok,nem szeretem,ha rám akaszkodnak.

nov. 11. 10:36
 22/25 anonim ***** válasza:

#14 Elég "elfuserált" férfi lehetek, ha p*ncim van...😂

Üdv, a #13.

nov. 11. 11:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem. Én olyannal, aki nem tetszik 100%-osan, nem feküdnék le. Bár lehet, ez ilyen biológiai ok, hogy egy ilyen egyéjszakás ürítést egy férfi nagyobb eséllyel élvez, mint egy nő.
nov. 11. 16:11
 24/25 anonim ***** válasza:

A pénz baromira nem kell a vonzalomhoz, felejtsétek már el.😂 Az a kis százalék aki tényleg hazamegy dugni a menő kocsi miatt, az sem arra izgul fel, hanem azt hiszi talán, hogy majd minimum valami több alkalmas szexkapcsolat lesz, ahol becsúszik 1-2 ajándék, drága program is. De itt is kell első körben, hogy eleve külsőre is tetsszen neki az ember. A naivabbak meg kapcsolatot remélnek szintén utazásokkal, ajándékokkal. Aztán ott az extrém kategória, Vajna Timi és társai, akiknek meg krvamindegy, van-e vonzalom vagy sem, csak legyen della, de ők meg gondolom az egyéjszakásokat eleve kizárják és csak arra mennek, hogy lehessenek valaki mellett trófeacsaj.

Komoly kapcsolathoz már nem árt egy normális anyagi szint, de szexben simán benne lennék olyannal, aki hónap végén már étolajas kenyeret eszik vagy mittomén ha amúgy bejön meg normális. Nyilván ezzel a kategóriával ennél többet nem terveznék.

nov. 11. 19:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Aki nekem nem tetszik külsőre attól elokádom magam

Milyen agyhalott gondolkodásmód ez?

nov. 11. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!