Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi és női szempontból mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi és női szempontból mik a legnagyobb gondolkodásbeli "hiányosságok" a másik nemnél?

Figyelt kérdés
Számotokra mi az ami a legjobban "irritál" a másik nem gondolkodásában?
okt. 13. 13:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
39%

Férfiak szempontjából, (persze nem mindenki), hogy tisztelje meg a párját/feleségét, hogy nem nézeget más hölgyeket, hanem legyen boldog azzal akivel van. Ugyanis ezzel megalázza a párját.

Nők szempontjából, (nem vonatkozik mindenkire), hogy ne csak az egzisztenciális értékek döntsenek már. Mindenkinek joga van olyat keresni amilyet akar, csak arra célzok, hogy bizonyos célokat akár együtt is el lehet érni. Írom ezt nőként.

okt. 13. 14:13
 2/24 anonim ***** válasza:
43%

Nincs ilyen. Ez a legnagyobb kár a társkeresésre nézve, hogy 4 milliárd ember alapján próbálgatunk kategorizálgatni.

Nem találkoztam még olyan tulajdonsággal vagy gondolkodásmóddal, ami csak az egyik nemre lenne igaz.

okt. 13. 14:15
 3/24 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem az, hogy a legtöbb ember nincs tudatában annak, hogy ösztön szinten is milyen egy egyészséges férfi-női párkapcsolati dinamika, kinek mi a szerepe egy kapcsolatban.

Ez vezet oda, hogy végül mindkét fél elégedetlenné válik.

okt. 13. 14:16
 4/24 anonim ***** válasza:
46%
3, mert nincs ilyen. Nincs "ösztönszintű szerep". Ha három számjegyű IQ-d van, röhögsz, hogy valaki leír ilyen badarságot.
okt. 13. 14:18
 5/24 anonim ***** válasza:
37%

#4 Pedig van ilyen.A férfiak és a nők teljesen más szempontokat tartanak fontosnak a párkeresésnél, valamint egy kapcsolaton belül is.

Nem leszel attól okos, hogy ezeket a (tudományos) tényeket letagadod.

okt. 13. 14:22
 6/24 anonim ***** válasza:
86%
Nekem az általánosító gondolkodás nem tetszik, de ez egyénfüggő, bárkire lehet érvényes.
okt. 13. 14:22
 7/24 anonim ***** válasza:
53%
5-ös, linkeld a tudományt.
okt. 13. 14:23
 8/24 anonim ***** válasza:
30%

#7 Minek?Úgy sem olvasod el.

Olvass utána, ha tanulni akarsz.

Szociológia, pszichológia témakörökben nézelődj.

Olvasgass párkapcsolatokra, házasságokra vonatkozó statisztikákat is.Nagyon szívesen.

okt. 13. 14:25
 9/24 anonim ***** válasza:
81%
Engem a ferfiakban az hogy 30 felett is kvara gyerekesek, meg akkor is szeretik piszkálni a not mint az oviban
okt. 13. 14:27
 10/24 anonim ***** válasza:
52%

8, dehogynem elolvasom. Azért kérem.

De tudtam, hogy nem lesz ilyen tanulmány, csak a Blikk Rúzsban olvastál valamit, és még azt sem értetted.

okt. 13. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!